Saška Veselinov prvi put u javnosti posle porođaja! U elegantnom izdanju pokazala liniju, pa otkrila i kako se snalazi u ulozi majke (FOTO)

09.04.2023

20:05

0

Sa Đorđem Đokovićem je krajem proteklog meseca dobila sina Aleksandra

Saška Veselinov prvi put u javnosti posle porođaja! U elegantnom izdanju pokazala liniju, pa otkrila i kako se snalazi u ulozi majke (FOTO)
Saška Veselinov Đoković - Copyright Instagram screenshot / saskaveselinov

Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, pre oko tri nedelje prvi put je postala mama. Poznati par dobio je sina i, udruženim snagama, oni su dečaku dali Aleksandar. Sada, pojavivši se u javnosti posle porođaja, Saška je kao novopečena majka u elegantnom izdanju pokazala svoju zavidnu liniju, ali i progovorila o tome kako joj prolaze prvi dani roditeljstva.

- Osećam se odlično što kod kuće imam malu bebicu koja mi svakodnevno izmamljuje osmeh na lice, ali i što se nakon godinu dana mukotrpnog rada, ostvarila moja želja i sve na čemu sam radila sve do sada – rekla je u emisiji „Vikend iz Prvog reda", pa nastavila:

„Kakvi su roditelji, takva je i beba!"

- Smatram da kako se roditelji ponašaju u kući, takva je i beba. Ona poprima tu energiju, a mi smo svi stvarno složni.

- Aleksandar je miran, spava, jede, jako je umiljat, a mama koristi svaki trenutak da može da ga gnjavi – nasmejala se zatim, pa se dotakla salona koji je uspela da otvori, što je bila njena velika želja.

- Salon se sastoji iz tri dela. U prvom se nalaze ekskluzivne venčanice, u drugom nalazi se šop u kom možete kupiti neke od mojih dizajniranih kupaćih kostima, haljine za mature, za žurke, kožna kolekcija, dok je treći deo napravljen kao salon za ulepšavanje. Devojke u ovom salonu mogu da iznajme haljinu ili da je kupe, a potom da se prepuste kod profesionalca u šminkanju – objasnila je, pa dodala kako planira i da proširi svoj biznic.

- Uskoro ćemo u naš asortiman ubaciti dekoraciju, muška odala, želim da tu ponudu proširim na razne frontove - kazala je u pomenutoj emisiji, pa istakla i kako će sa suprugom svakog 12. septembra, bez izuzetka, praviti žurku povodom godišnjice braka, jer su njihovi prijatelji bili oduševljeni slavljem, a upravo na tim gala proslavama planira da i da nosi neku haljinu iz svog salona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike