Komšije Saške i Đorđa Đokovića razvezale jezik: Demolirali su stan, rušili zidove, a čak i ne žive tu! Otkriveno šta su radili

03.04.2023

09:22

1

Novopečeni roditelji su bili i te kako aktivni dok im sin nije došao na svet

Komšije Saške i Đorđa Đokovića razvezale jezik: Demolirali su stan, rušili zidove, a čak i ne žive tu! Otkriveno šta su radili
Saška Veselinov i Đorđe Đoković - Copyright ATAImages/M.M.

Saška Veselinov Đoković i Đorđe Đoković nedavno su postali roditelji, kada je bivša voditeljka na svet donela sina kome su dali ime Aleksandar.

Slavlje je danima trajalo, a kako se sada otkriva, novopečena mama je u trudnoći bila veoma aktivna, pa se nije libila ni fizičkih poslova.

ATAImages/M. M.
Saška i Đorđe Đoković

Komšije bračnog para ispričale su, navodno, kako su Saška i Đorđe Đoković rešili da stan u kom su živeli potpuno demoliraju i adaptiraju za poslovni prostor. Tačnije, u pitanju je modni atelje u kom će Saška raditi.

- Đole je dugo živeo sam u tom stanu, a kada je počeo da se zabavlja sa Saškom, ona se vrlo brzo uselila kod njega. Jako su fini i kulturni, nikada nismo imali sa njima probleme - započeo je priču jedan njihov komšija, pa dodao:

- Pre nekoliko meseci, kako sam čuo, Saška je došla na ideju da od tog stana napravi luksuzni modni atelje, što je njen suprug aminovao. Iako već uveliko trudna, ona je po ceo dan bila sa majstorima i trudila se da ništa ne prepusti slučaju. Stan, koji je inače bio potpuno opremljen i izuzetno luksuzan, vrlo brzo je demoliran. Rušili su se neki zidovi, pravljen je novi raspored... Ma, imali smo osećaj da se buši i u našem stanu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saška i Đorđe Đoković

Njih dvoje su se, tvrde komšije, preselili u novi životni prostor.

- Čuo sam od komšinice da je Đole kupio kuću u jednom elitnom delu Beograda i da sada tamo žive. Kuća je izuzetno luksuzna, a opremali su je nekoliko meseci nakon što su doneli odluku da će od stana u kojem su živeli napraviti poslovni prostor - rekao je on za Alo!

Saška je, inače, pre udaje za Đorđa, rešila da napusti televizijski posao i započela je modni biznis. Kako je ispričala u intervjuu za 24sedam, od stresa i od pritiska da li će uspeti joj je čak i kosa opadala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike