Saška Veselinov izašla iz porodilišta: Sa Đorđem Đokovićem odvela malog Aleksandra kući!

26.03.2023

22:50

0

Cela poznata porodica sada je na okupu, a naslednik je svakako sam centar njihovog sveta

Saška Veselinov izašla iz porodilišta: Sa Đorđem Đokovićem odvela malog Aleksandra kući!
Saška Veselinov i Đorđe Đoković - Copyright ATAImages/M. M.

Saška Veselinov se porodila pre nekoliko dana i postala mama dečaka, kom je udruženim snagama sa svojim izabranikom Đorđem Đokovićem odlučila da da ime Aleksandar. U toku današnjeg dana, pišu domaći mediji, Saška je sa naslednikom napustila porodilište i otišla kući.

Cela porodica, u koju je mališan svakako doneo mnogo sreće, sada je na okupu. Posle porođaja, napominje se dalje, Saška se odlično oseća i raduje se svemu što je s bebom čeka.

Đoković je, podsetimo, na proslavi upriličenoj povodom Aleksandrovog rođenja, održao toliko emotivan govor, da je i sam u jednom trenutku zaplakao. Tom prilikom, takođe, otkrio je i kako je prisustvovao porođaju supruge.

- Želim svima da se zahvalim što ste došli da pošaljemo veliki pozdrav i zahvalnost Saški i svemu što je prošla. Ja sam danas prisustvao porođaju i video sam svašta nešto i, stvarno je neverovatan osećaj biti prisutan, to je nešto što bih preporučio svakome i mnogo je lepo kada dobijete dete, u svoje naručje - zaplakao je onda ponosni otac, koji je i dane posle provodio uz suprugu, dok je ona boravila u porodilištu.

- Najponosniji sam na svetu što sam imao tu priliku da vidim i da osetim i da budem sa njom u tom trenutku, to je stvarno veličanstven momenat i mi muškarci treba da budemo zahvalni našim ženama na svemu što rade i što čine za nas - zaključio je Đoković.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike