Zavirite na rođendansku proslavu Lune Đogani: Veseli se sa majkom Anabelom i sestrama, a od Marka ni traga ni glasa! (FOTO)

09.03.2023

17:06

0

Mnogi su se zapitali da li je sa popularnim parom sve u redu

Zavirite na rođendansku proslavu Lune Đogani: Veseli se sa majkom Anabelom i sestrama, a od Marka ni traga ni glasa! (FOTO)
Luna Đogani - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Popularna influenserka i pevačica, Luna Đogani, sinoć je u jednom prestoničkom restoranu upriličila proslavu svog 27. rođendana, a slavlje su uveličali Lunini najbliži prijatelji i porodica.

Luna je na proslavi pored prijatelja okupila i članove porodice, među kojima je bila njena mama Anabela Atijas, sestre Nina Đogani i Blankica Atijas, brat Adam Đogani i drugi. Međutim, to nije ono što je privuklo najveću pažnju javnosti.

Naime, na proslavi rođendana u restoranu se nije pojavio njen suprug Marko Miljković. I dok se mnogi pitaju zašto Marko nije prisustvovao na Luninoj proslavi i da li je među njima sve u redu, mnogi sumnjaju da je ostao kod kuće kako bi čuvao njihovu ćerku Miju.

ATA Images/Antonio Ahel
Luna Đogani

Luna je na svom Instagram storiju u više navrata delila atmosferu sa slavlja. Pozirala je sa prijateljem Ilijom Pečenicom, majkom Anabelom i sestrom Ninom, ali Marka nije bilo ni na vidiku.

Čokoladna torta sa jagodama u obliku srca oduševila je njene pratioce, ali i samu slavljenicu koja je oduvala svećice nakon što je zamislila želju.

Đoganijeva je zablistala ovom prilikom, a sve oči su bile uprte u nju. Na sebi je imala ljubičasti kombinezon i puštenu isfeniranu kosu. Atmosfera je bila vesela, a u galeriji u nastavku teksta možete pogledati kako je izgledalo Lunino rođendansko slavlje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike