Isplivali prvi kadrovi sa tajnog venčanja Darka Lazića: Mladina neobična venčanica šokirala javnost! (FOTO/VIDEO)

05.04.2023

21:20

0

Katarina nije ispoštovala tradiciju

Isplivali prvi kadrovi sa tajnog venčanja Darka Lazića: Mladina neobična venčanica šokirala javnost! (FOTO/VIDEO)
Darko Lazić sa suprugom Katarinom - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Darko Lazić nedavno se podvrgao još jednoj operaciji, ovog puta iz estetskih razloga, međutim, situacija se zakomplikovala i folker je zbog krvarenja ponovo hospitalizovan.

Darko nije dovoljno mirovao nakon hirurške intervencije zatezanja kože, pa se stanje pogoršalo, a njegova supruga Katarina Lazić bila je sve vreme uz njega u bolnici.

Katarina i Darko su sada otvorili zajednički nalog na TikToku, gde su objavili emotivni video i prve fotografije i snimke sa tajnog venčanja. U video su ubacili niz zajedničkih fotografija i snimaka, pa otkrili kako je počela njihova ljubav koju su nedavno krunisali brakom.

- Idem samo na brzinsku kafu sa bivšim, šta može da se desi? - napisala ona uz snimak, dok su se nizale fotografije njihovih uspomena, a ona sa venčanja šokirala je pratioce.

Ono što je začudilo sve, jeste Katarinina venčanica koja nije bila tradicionalne bele boje. Udala se u crnoj haljini, dok je Darko nosio crni džemper ispod koje je imao belu košulju, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Inače, Darkova majka Branka Lazić se poslednih dana oglašavala za medije, gde je priznala da je izuzetno razočarana u sina i novu snaju, jer su sa njom izgubili svaki kontakt. Nisu je obavestili ni o njegovoj operaciji, što ju je posebno zabrinulo i rastužilo, a nije prisustvovala ni venčanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike