„Ranije sam bio sa prostitutkama, a sad imam ženu koju volim!" Darko Lazić o najluđim noćima iz mlađih dana: Neke je i snimio!

18.03.2023

10:10

2

Sa Katarinom danas uživa u ljubavi i braku dok je pre, kaže, „bio baš lud"

„Ranije sam bio sa prostitutkama, a sad imam ženu koju volim!" Darko Lazić o najluđim noćima iz mlađih dana: Neke je i snimio!
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić ne krije da je kao mlađi te kako umeo da „plati za pažnju". Vremenom, ispunio je sebi želju da mnogo šta proba u krevetu i smatra da je svaki normalan muškarac nekad u životu bio sa prostitutkom, te radio sve i svašta, kao on tokom svojih dvadesetih.

- Čovek koji nije platio s*ks sa prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta. Spavao sam i sa crnkinjama i baš su dobre u s*ksu. Drug i ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio posle svojih nastupa, više se i ne sećam... - počeo je on u razgovoru s „Informerom" pa nastavio o tome koliko su ga te silne egzibicije koštale u periodu koji je za njega sada već daleka prošlost.

- Sigurno su u pitanju hiljade evra, ali se ne sećam, jer je bilo baš davno. Bio sam baš lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim - rekao je Darko, koji se baš ponosi činjenicom što Katarina sada nosi njegovo prezime.

- Kaća i ja uživamo u ljubavi, venčali smo se u opštini i uzela je moje prezime. Na leto pravimo svadbu - istakao je, pa se vratio na vruće teme i priznao da se i on, poput mnogih, čak jedno vreme i snimao tokom s*ksa.

Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ne postoji žena i muškarac koji se makar jednom nisu snimali tokom s*ksa, pa tako i ja! Te snimke sam čuvao u telefonu i nikada ih nikome nisam slao ili ih zloupotrebio, jer nikada nisam bio dovoljno dobar u s*ksu - nasmejao se, pa nastavio:

- Osim toga, imam poštovanja prema devojkama i nikad ih ne bi zloupotrebio i otkrio im identitet samo da bih se hvalio drugarima.

Pevač priča i kako više nije siguran sa koliko je žena tačno bio.

„Kad sam stigao do 300, prestao sam da brojim!"

- Sigurno sam bio sa više od 350 žena. Kad sam stigao do 300, prestao sam da brojim - izjavio je za pomenute medije pa zaključio rečima kako s transvestitom nije bio, a da za to zna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike