Operisan Darko Lazić! Pevaču sledi mirovanje, Katarina otkrila kako se oseća

22.03.2023

14:04

0

Pevač je skinuo višak kože

Operisan Darko Lazić! Pevaču sledi mirovanje, Katarina otkrila kako se oseća
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Darko Lazić je posle skidanja viška kilograma, rešio da zategne kožu, a upravo danas je imao tu operaciju. Posle hirurške intervencije, Laziću sledi mirovanje, a prve utiske za medije je otkrila njegova supruga Katarina.

Kako je istakla, pevač se oseća dobro, ali će u narednom periodu morati da miruje. 

Instagram printscreen/darkolazicofficial
Darko Lazić i supruga Katarina

- Darko je operisan, intervencija je prošla dobro. Darko se dobro oseća. Sada sledi mirovanje i oporavak od tri nedelje, koliko i pauzira sa nastupima. Posle pauze nastavlja sa nastupima i snimanjima pesama i spotova za novi album koji izlazi uskoro i sigurna sam da će se njegov trud isplatiti i da će ljudi koji vole da ga slušaju biti oduševljeni novim albumom i svakom pesmom koja će se naći na njemu - rekla je Katarina. 

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

Podsetimo, Laziću je zbog viška kilograma zdravlje bilo ugroženo, te se odlučio za operaciju smanjenja želuca, nakon koje je smršao 109 kilograma, a sada je odlučio da zategne višak kože, kako bi se osećao bolje. 

- Izgubio sam mnogo kilograma i zbog toga mi baš visi koža. Moram što pre na operaciju zatezanja, uskoro ću sve to rešiti - rekao je Lazić ranije za medije. 

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike