Nekadašnja pobednica "Nikad nije kasno" potkačila Jovanu Jeremić i druge poznate dame: Čekaju sve na gotovo i za džabe, bagra neće dobiti!

06.04.2023

00:31

0

Besna je zbog onoga što bi trebalo da radi da bi uspela

Nekadašnja pobednica "Nikad nije kasno" potkačila Jovanu Jeremić i druge poznate dame: Čekaju sve na gotovo i za džabe, bagra neće dobiti!
Zorica Erić - Copyright Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand

Zorica Erić, nekadašnja pobednica emisije "Nikad nije kasno", pored pevanja je rešila da pokrene još jedan biznis, a to je ručna izrada nakita.

Iako je svesna da je najbolja reklama preko društvenih mreža, Zorica Erić je besna jer ne želi da gradi biznis tako što će slati poznatima nakit besplatno da bi je reklamirali.

Printscreen/Youtube/Grand
Zorica Erić

- Da bih prodala svoj nakit, trebalo bih da šaljem poklone nekim budaletinama poput Jovane Jeremić, ovim zadrugarkama koje prstom nisu mrdnule u životu i sve čekaju na gotovo i džabe. Pa me one malo reklamiraju i to je to. E pa ne dam. Ne moram ni da prodam ako je to uslov. Nosiću, imam ćerke, pokloniću - poručila je odsečno Zorica na svom Fejsbuk profilu, što je naišlo na oduševljenje onih koji prate njen ručni rad i trud.

- Kod nakita mi novac nije prioritet, ni neka nenormalna zarada. Srećnija sam kad neko nosi ono što sam ja stvorila. Ali ova bagra neće - napisala je nekadašnja pobednica šoua „Nikad nije kasno“.

Printscreen Facebook/zoricaerić
Zorica Erić

Na ideju da kreira nakit Zorica je došla pre izvesnog vremena, kada je prve komade napravila za sebe, a otkrila je da je to veoma opušta te da ponekad može da radi celu noć.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike