Pevačica iznajmila stan za ćerku, ni ne sluteći šta je tamo čeka: Po ceo dan su je gledali preko kamera!

13.10.2022

11:23

4

Autor: Marija Mitić

Zorica Erić ogorčena je na izvesne stanodavce iz Kragujevca

Pevačica iznajmila stan za ćerku, ni ne sluteći šta je tamo čeka: Po ceo dan su je gledali preko kamera!
zrica - Copyright Printscreen Facebook/zoricaerić

Pevačica, nekadašnja učesnica i pobednica takmičenja "Nikad nije kasno", Zorica Erić, u jednoj od poslednjih objava na Fejsbuku, otkrila je kakvu je neprijatnost nedavno doživela.

Tačnije, reč je o jednoj od njene dve ćerke, koja je zbog upisivanja škole u Kragujevcu, u tom gradu iznajmila i stan. Međutim, tamo su je sačekale brojne neprijatnosti, počev od toga da su je stanodavci posmatrali preko kamera.

- Vlasnik je manje zgrade/kuće u kojoj su na prizemlju i spratu smeštene garsonjere. Ima ih najmanje 10. Garsonjere su nove i lepe i to nije problem. Stanarina nam je bila 180 eura za 18 kvadrata bez dodatnih troškova, što je takođe ok. Međutim, postoje pravila koje vam niko ne kaže kad dogovarate i kojih nema u ugovoru. Dokona gospođa J. ceo dan gleda tu decu preko kamera i opominje da se izuvaju ispred zgrade i da nose patike u ruci do stana?! Šta? – počela je Zorica i otkrila šta im je još pravilo problem.

 

 

- Ugradni frižider nisu imali vremena od avgusta da ugrade, pa su ga "tresnuli" na kuhinju, neki mini rešo isključili, a dete može da spremi nešto kod komšije, napolju ili u Čačku. Svaka poseta se strogo najavljuje vlasniku. To podrazumeva i roditelje. Ukoliko otac ili majka žele da prespavaju kod svog deteta to se dodatno plaća?! Alo dodatno plaća - priča besna pevačica pa otkriva niz novih nesvakidašnjih momenata kod ovog stanodavca.

 

 

– Obavezno je zaključavanje stana, što je i logično, ulaznih vrata zgrade, logično takođe ali nebitno, ali i zaključavanje kapije?! Dozvoljeno je veš prati dva puta mesečno! Žao mi je što nisam mogla lično da iselim dete, pa da njega izvrnem pesnicom! Našli smo drugi stan pa sam smirila živce. Pa ljudi, ko se još izuva ispred zgrade i ide u čarapama do stana? Gde se to dodatno naplaćuje da roditelj prespava? Da pere veš dva puta mesečno? Pa, čisti gospođo hodnik, u njemu ima pet, šest stanova koji ti plaćaju 170, 180 eura – zaključila je Zorica, što je naišlo na ogromnu podršku njenih prijatelja i komentare da to više liči na logor, a ne iznajmljeni stan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike