„Zbog posla bih se drogirala i to samo uz alkohol!" Bivša takmičarka šoua „Nikad nije kasno", iskrena do srži

18.01.2023

21:25

0

Svojom pričom nema koga nije zaintrigirala

„Zbog posla bih se drogirala i to samo uz alkohol!" Bivša takmičarka šoua „Nikad nije kasno", iskrena do srži
Zorica Erić - Copyright Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand

Otkako se pojavila u šouu „Nikad nije kasno" pa sve do pobede, nekadašnja takmičarka Zorica Erić uvek je otvoreno govorila o svojoj borbi s bolestima zavisnosti. Gostujući u jednoj emisiji, mnoge je i podsetila na svoju priču kojom je svakako zaintrigirala, te koja je poslužila mladima kao primer - da nauče na njenim greškama.

- Iskrena da budem, to se desilo zato što sam bila u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Bukvalno nemam drugo objašnjenje. Da se ne lažemo, nisam ja imala neki težak život, pa da sam poklekla pred nekim pritiscima. Jednostavno, to je bio splet čudnih okolnosti. Biću surovo iskrena, to je supstanca koja ti daje neki osećaj moći, snage, neke sreće. Stvarno je tako u početku i, ja sam poželela da ponovo iskusim te neke događaje koji su, naravno, kasnije postajali sve slabiji i slabiji, sa sve manje intenziteta, što je podrazumevalo uzimanje sve većih količina – objašnjavala je Zorica u „Grand magazinu", pa nastavila o tome koje je tačno supstance koristila i kada.

U najvećem broju slučajeva - sve se to vrtelo oko posla, kazala je ona.

„Od svirke do svirke..."

- Ništa nisam koristila osim kokaina, uglavnom se to komnzumiranje vezivalo za posao. Znači, kad odem da radim, tako krene. Daj da popijemo, piće, dva, tri. Ja sam već i govorila o tome javno, mi muzičari uvek kad se sastanemo i kad dođemo na svirke, kao, fora, pijemo da zagrejemo grlo, popijemo dve, tri čašice. Posle toga, meni dođu neke hajdučke ideje, dok ostalima naravno ne. Kod mene se konzumacija vezivala za posao samo, odnosno za konzumaciju alkohola. Nikada bez alkohola nisam uzimala. Bukvalno sam imala kod sebe, ali to sam skrivala i čekalo je sledeću tezgu – izjavila je pevačica.

Zorica Erić, Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike