Porodila se Marija Mikić: Stigla je ćerkica Đurđa!

05.07.2022

16:05

0

I mama i beba se osećaju dobro, saznaje 24sedam

Porodila se Marija Mikić: Stigla je ćerkica Đurđa!
293518_marija-mikic_orig - Copyright Privatna arhiva/Marija Mikić

Marija Mikić se danas, 5. jula, porodila u Višegradskoj i dobila ćerku, saznaje 24sedam. Ovo je njeno prvo dete, a sa izabranikom Jovanom se već dogovorila da joj daju ime Đurđa.

Mama i beba se osećaju dobro.

Pevačici je, inače, tokom poslednjeg pregleda prethodnog dana bilo rečeno da se spakuje i vrati se u porodilište. Termin joj je bio 11. jula, međutim, beba je poranila. Marija se bila našalila i na svojim „storijima" da je njena „gospođica" rešila da dođe na svet ranije.

Kako je rekla, ona je mislila da napravi promociju novih pesama, koje izlaze u petak.

- Poslata sam kući da se spakujem i da se vratimo u bolnicu. Rečeno mi je kroz dan, dva, eventualno tri da je Đurđa tu. Naravno, šta je meni prošlo kroz glavu je da pesme i spotovi izlaze u petak, a ja ću tada biti u bolnici - ispričala je Marija, pa nastavila:

- A mislila sam da ću napraviti promociju (smeh). Ali ne, gospođica je odlučila da dođe ranije. Javiću vam se iz bolnice da odete na Jutjub da slušate nove pesme (smeh). Svašta me je nešto snašlo u ovih nedelju dana, ali dobro, da smo živi i zdravi.

Marija Mikić i Jovan Pantić Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom
 

Podsetimo, Marija je pre nekoliko nedelja snimila dva spota za 16 sati, a u jednom trenutku se, sa stomakom do zuba, popela na sto i zaigrala, što je podelila za naš portal. U snimku koji sledi možete pogledati gde će uživati mala Đurđa pošto sa mamom dođe kući iz porodilišta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike