Ćerka Kaje Ostojić se preselila u Majami, pevačica je prvi put posetila: Da nemam karijeru u Srbiji, odmah bih otišla tamo da živim

01.04.2023

18:06

0

Oduševljena je svime što je videla, a pogotovo životom na plaži

Ćerka Kaje Ostojić se preselila u Majami, pevačica je prvi put posetila: Da nemam karijeru u Srbiji, odmah bih otišla tamo da živim
Kaja Ostojić - Copyright Instagram printscreen/ kaya_ostojic

Katarina Kaja Ostojić nedavno se vratila iz Amerike, tačnije Majamija, gde je bila u poseti ćerki Nikolini, koja tamo živi. 

Prepuna pozitivnih utisaka, Kaja otkriva kako se provela.

- Bilo mi je predivno. Bilo je super vreme. U početku je bilo malo čudno, padala je kiša i svi su bili iznenađeni. Malo sam se izdeprimirala da će biti stalno tako vreme, ali je posle bilo super - naglasila je Kaja Ostojić, pa otkrila da je prvi put išla kod ćerke i videla gde ona zapravo živi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

- Bilo je prvi put da idem kod nje da vidim gde je šta je. Znate da nama treba viza, da je to jedna procedura. Ali sam oduševljena Floridom. Prosto je razumem kada kaže da neće da se vraća iz Majamija. Ni ja nisam htela da se vratim iskreno. (smeh) Jako mi je teško palo. Sada imam vizu na 10 godina, pe se nadam da ću uskoro opet ići- rekla je Kaja.

S obzirom na vremensku razliku, Kaja sa ćerkom Nikolinom ima poseban ritam kada je komunikacija putem telefona u pitanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

- To uvek bude u moje predvečerje. Tada je ona obično budna. Razlika šest sati. Malo je bilo povuci potegni na početku. Bilo mi je teško prvih nekoliko dana - istakla je ona.

Prema njenim rečima, kada se vratila iz Majamija spavala je duže nego obično.

- Probudila sam se u tri poslepodne. Imam anksioznost što sam ustala u 15 časova - rekla je kroz osmeh Kaja, pa otkrila da li bi se preselila kod ćerke:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

- Da. Baš sam pričala sa nekim prijateljima da nemam posao i karijeru ovde da bih se sutra preselila tamo. Florida je prelepa. Svi maštaju da žive pored okeana, da im vreme bude lepo. Plaža gde si potpuno sam, samo beli pesak i tirkizna voda. Nema lepšeg prizora. Bila sam svuda, ali mi je tamo baš lepo.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike