Ceca Ražnatović odlučila da laserski ukloni tetovažu: Priznala zbog čega ju je uradila, i zašto joj danas smeta! (FOTO)

30.03.2023

19:29

0

Pevačica pokazala kako je izgledao čitav proces

Ceca Ražnatović odlučila da laserski ukloni tetovažu: Priznala zbog čega ju je uradila, i zašto joj danas smeta! (FOTO)
Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Pevačica Ceca Ražnatović se u okviru svog dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" u jednoj poznatoj prestoničkoj klinici za estetske korekcije podvrgla tretmanu laserskog uklanjanja tetovaže.

Budući da istetovirane obrve odavno nisu "in", Ceca je odlučila da ovaj detalj ukloni sa svog lica kako bi mu dala svežiji i prirodaniji izgled.

Ražnatovićeva priznaje da se za tetoviranje obrva odlučila iz čiste dosade, zbog čega se danas kaje. Jedan tretman laserskog uklanjanja obrva neće biti dovoljan kako bi Ceca dostigla željeni izgled, te će morati da mu se podvrgne nekoliko puta.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović

- Bila sam u klinici da bih skinula staru tetovažu obrva. Kada je neko dokon, pa ide nešto da radi što mu nije potrebno, posle kada se čovek dozove pameti, ide da skida to. Meni se to sada dešava, moraću verovatno nekoliko puta da odem kako bi to bilo dovedeno do savršenstva - rekla je Ceca.

Ceci Ražnatović je tretman urađen piko laserom najnovije tehnologije, a i sama pevačica priznaje da uživa u negovanju lica i tela, te da uvek rado isproba tretmane koje pruža savremena tehnologija.

- Volim laserske tretmane, volim da se negujem, pratim sve novo što se pojavi na tržištu. Želim da što duže održim svežinu i da uvek izgledam lepo i negovano. I da se ne bavim javnim poslom, ja sam takva žena. Trudim se da ulažem u sebe - kaže Ceca.

Ističe i da joj nega na sebi daje na samopouzdanju, naročito u zrelijim godinama kada joj je odraz u ogledalu od velike važnosti.

- Nega i doterivanje je u biti svake žene. Volim da sebi lepo izgledam u ogledalu. Stanje svesti i duha jedne osobe je u stvari ono što mi emitujemo i na spoljašnji izgled. Mladost to sve nosi, ali kada dođete u neke starije godine, to zahteva više nege i truda - kaže Ceca, a detalje tretmana laserskog skidanja Cecinih obrva možete pogledati u galriji u nastavku teksta.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike