Dženifer Aniston pokazala luksuzno imanje od 21 milion dolara: Pogled na grad i okean ostavljaju bez daha! (FOTO)

31.03.2023

00:29

1

Glumica se u dom u Los Anđelesu uselila 2011. godine, kada ga je potpuno renovirala

Dženifer Aniston pokazala luksuzno imanje od 21 milion dolara: Pogled na grad i okean ostavljaju bez daha! (FOTO)
Dženifer Aniston - Copyright Profimedia

Holivudska glumica Dženifer Aniston omogućila je fanovima da zavire na njeno luksuzno imanje u Bel Eru, vredno vrtoglavih 21 milion dolara. Sve se videlo u videu u kom se spremala za premijeru svog novog filma "Slučajni detektivi 2" u Los Angelesu.

Dženifer je izgledala senzacionalno u srebrnoj haljinici iz Versaće kolekcije koju je odabrala za važn događaj, a osim što se pohvalila besprekornim izgledom, njeni pratioci mogli su videti i deo njenog luksuznog doma i prostranog dvorišta.

Dženifer je kuću kupila 2011. godine, a projektovao ju je i dovršio Kvinsi Džons 1965. godine. U njoj se nalaze četiri spavaće sobe, šest kupatila, vinski podrum, bazen i pansion, a tu je i spektakularan pogled na grad i okean, što možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Ranije je na padini uz kuću bio i vinograd, ali su ga dizajner i arhitekta transformirali u pravu malu oazu koja se sastoji od terasa i džepnih vrtova nadahnutih Azijom.

Aniston je 2018. godine u razgovoru za jedan časopis priznala kako bi, da se ne bavi glumom, i sama želela da bude dizajnerka, jer voli procese uređivanja enterijera i eksterijera.

- Ima nešto u odabiru tkanina i završnih obrada što hrani moju dušu - izjavila je Dženifer 2018. godine.

Glumica je tada ispričala da je arhitekta Frederik Fišer renovirao kuću kada ju je ona kupila, ali je bila previše minimalistička i hladna za njen ukus, pa je angažovala dizajnera enterijera Stefana Šadlija kako bi joj pomogao da pretvori kuću u topli dom. 

Dženfer je deo doma prvi put pokazala 2020. godine kada je na društvenim mrežama objavila kupatilo nakon dodele nagrada SAG, a tada su svima za oko zapali mermerna kada i pogled na ogromno dvorište u kojem se nalazi bazen.

Jednom prilikom pokazala je i veliki ormar koji se sastoji od tri ogromna ormara od poda do plafona, tu su police za njene torbice i cipele, ali ipojedinačne police iza staklenih vrata osvetljene odozgo. S balkona spavaće sobe ima neverovatan pogled na Los Angeles i okean, kao i zelenilo koje ga okružuje, gde uživa u miru i tišini.

Profimedia
Dženifer Aniston

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike