Zvezda "Hari Potera" postaje tata: Danijel Redklif i Erin Maja Dark čekaju prvo dete!

27.03.2023

09:17

0

Budući roditelji potvrdili radosne vesti nakon deset godina ljubavi

Zvezda "Hari Potera" postaje tata: Danijel Redklif i Erin Maja Dark čekaju prvo dete!
Erin Maja Dark i Danijel redklif - Copyright Profimedia

Glumac Denijel Redklif objavio je srećne vesti i potvrdio da je njegova dugogodišnja partnerka Erin Maja Dark trudna, a trebalo bi da se porodi krajem godine, prenosi Miror.

Danijel i Erin su zajedno preko deset godina, a upoznali su se na snimanju filma "Kill Your Darlings" 2013. godine. On je tada igrao pesnika Alena Ginzberga, a ona Gvendolajn, devojku koju zanima romantizam.

Publika širom sveta Danijela je zavolela kada je imao svega dvanaest godina, kroz ulogu čarobnjaka u čuvenom filmu "Hari Poter i kamen mudrosti" 2001. godine.

Redklif je nedavno igrao glavnu ulogu u filmu "Čudan: Priča Ala Jankovića" (Weird: The Al Yankovic Story) koji je objavljen prošle godine.

Profimedia
Danijel Redklif i Erin Maja Dark

Biografski film prati život i karijeru komičara Jankovića, koji je slavu stekao recitujući komične lažne verzije klasičnih pesama.

- Želim da moja deca, ukoliko ih budem imao, budu na filmskim setovima - izjavio je glumac za Njuzvik 2022. godine.

Erin Maja Dark je rođena u američkoj državi Mičigen, a prepoznatljiva je po ulozi u seriji "Good Girl Revolt" iz 2015. godine, a nedavno se pojavila i u "Veličanstvenoj gospođi Mejzel" (The Marvelous Mrs Maisel).

Danijel Redklif Profimedia
Danijel Redklif

Podsetimo, Rupert Grint, koji je igrao Ronalda Vizlija u filmovima o Hariju Poteru, ima trogodišnju ćerku Sredu sa glumicom Džordžijom Grumom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike