Posle osam godina ponovo u javnosti: Danijel Redklif pokazao da je i dalje ludo zaljubljen u nju!

16.03.2022

18:58

0

Glumac se uvek trudi da svoj privatan život drži odvojeno od poslovnog, ali ovog puta nije odoleo

Posle osam godina ponovo u javnosti: Danijel Redklif pokazao da je i dalje ludo zaljubljen u nju!
Danijel Redklif - Copyright Profimedia

Glumac Danijel Redklif, kog je svet zavoleo kao Harija Potera u serijalu filmova o mladom čarobnjaku, spada u zvezde koji malo šta otkrivaju o svom privatnom životu.

Iako je delio detalje o svojim zavisnostima i mentalnim poteškoćama, naročito svim onim što je sa sobom nosio teret slave koju je stekao kao dete, Danijel gotovo ništa ne priča medijima o svom ljubavnom životu. Zato su mnogi zaboravili da je on godinama u srećnoj vezi, i to s poznatom koleginicom.

Sada se par, osam godina nakon što smo ih poslednji put videli na nekom javnom događaju, ponovo pojavio zajedno, i to na premijeri Danijelovog novog filma - ostvarenja "Izgubljeni grad", u kom Redklif igra rame uz rame sa Sandrom Bulok, Čeningom Tejtumom i Bredom Pitom.

Profimedia
 

Njegova podrška u ovom važnom trenutku bila je njegova devojka Erin Maja Dark (37), s kojom je Danijel od 2012. godine. Oboje su se odlučili za ležernu eleganciju, a ponosno su pozirali zagrljeni.

Erin i Danijel upoznali su se na snimanju filma "Ubij svoje najdraže", u kom su imali ljubavne scene.

- Naši junaci se upoznaju i flertuju, pa je to slatka uspomena na nas kako smo se upoznali i flertovali - rekao je pre dve godine Danijel u intervjuu za People, dok se prisećao ovog filma.

Danijel Redklif/Profimedia
 

On je tada priznao da nije morao da glumi u pomenutim scenama.

- Ima jedan trenutak kad me ona nasmeje, a ja sam se smejao kao ja, ne moj lik. Ona je bila neverovatno duhovita i inteligentna. Znao sam da sam nagrabusio - priznao je glumac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike