Slađa Alegro tražila minut ćutanja za poginulog Nemanju Vukovića: Sinoć je trebalo zajedno da nastupaju (VIDEO)

26.03.2023

10:05

0

Pevačica je jednu od prvih pesama posvetila ovom preminulom mladiću

Slađa Alegro tražila minut ćutanja za poginulog Nemanju Vukovića: Sinoć je trebalo zajedno da nastupaju (VIDEO)
Slađa Alegro - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivši učesnik „Zvezda Granda”, tragično nastradali Nemanja Vuković trebalo je sinoć da nastupa sa Slađom Alegro na Malti

Kako se taj susret nije dogodio, i Slađa je nastupala bez podrške svog mlađeg kolege, ona je od publike tražila minut ćutanja kako bi odali počast prerano preminulom mladiću, a ekipa 24sedam je došla u posed snimka sa tog nastupa. 

- Nemanja je trebalo da nastupa večeras zajedno sa nama. Ja bih vas zamolila za minut ćutanja, da mu odamo poštu. Otišao je na neki bolji svet, upravo sa ovom numerom, koju smo čuli kod njega - rekla je Slađa počevši da peva pesmu „Živote, ženo bez morala" od Džeja Ramadanovskog, koju je mladi Vuković slušao neposredno pred nesreću koja se dogodila. 

Pevačica je jednu od prvih pesama posvetila ovom preminulom mladiću, a potom nastavila sa svojim repertoarom.

Podsetimo, mladi Vuković je tragično okončao svoj život u saobraćajnoj nesreći kod Dobanovačke petlje, kada je nakon problema sa automobilom pokušao da pretrči auto-put i tada ga je udario autobus

- Nemanja je tokom vožnje doživeo nezgodu i najverovatnije zbog kvara na točku pevač je izgubio kontrolu i udario o bankinu. Tom prilikom, plastični delovi automobila odleću po putu. Iza njega su se nalazila dva vozila i ona se sudaraju. Taj sudar nije direktno vezan sa Nemanjinom nesrećom. Mladi pevač izlazi iz automobila, da vidi šta se dogodilo, a preko puta u drugoj traci na auto-putu je policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne proveri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka kasnije - kazao je tada izvor blizak istrazi.

Sahranjen je u svojoj rodnoj Foči, a osim rodbine i prijatelja, bilo je i onih koji su došli iz Srbije, gde je Nemanja poslednjih godina pevao, da porodici pruže podršku i isprate na večni počinak pevača. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike