Goga Gačić slomljena nakon smrti kolege iz "Zvezda Granda": Ona je poslednja videla Nemanju

07.03.2023

17:30

0

Pevačica otkriva koliko je Nemanja bio druželjubiv i voleo život

Goga Gačić slomljena nakon smrti kolege iz "Zvezda Granda": Ona je poslednja videla Nemanju
Goga Gačić i Nemanja Vuković - Copyright Instagram_ goga_gacic

Pevačica Gorana Goga Gačić teško je podnela podnela saznanje da je njen kolega i prijatelj, bivši učesnik talent-šou programa "Zvezde Granda", Nemanja Vuković poginuo u 23. godini života.

Nemanja je život izgubio u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi kod Dobanovaca, nakon što je na njega naleteo autobus i usmrtio ga na licu mesta.

Pokojni pevač je pre samo nekoliko dana imao nastup sa koleginicom Gogom Gačić, a potresena pevačica se sada oglasila i podelila tugu za kolegom, za kog ima samo reči hvale.

Instagram screenshot / nemanjavukovicc/192.rs
Nemanja Vuković

- O Nemanji imam samo reči hvale. U šoku sam. Pre neki dan smo radili jednu svirku zajedno. Neverovatna je stvar da se tako nešto desilo, niko tako nešto nije mogao ni da nasluti. Velika je tragedija za takvog momka. Nemanja je bio na mestu i druželjubiv i džek. Jako je voleo život i ljude i da se druži. Bio je uvek prvi u svemu, stalno nasmejan... Bio je tu za svakog. Ja sam saznala tako što me je njegov kolega i prijatelj s kojim je sarađivao pune tri godine i koji su bili nerazdvojni, zvao više puta i nije mogao da me dobije. Onda je zvao mog Marka koji mi je to rekao. Posle sam se ja čula i sa Acom, on je čovek van sebe. Oni su bili kao bend, a ja sam tu uskakala kad je trebao. Tragedija da se to tako desilo. Ne znam šta bih više rekla - rekla je uplakana Goga Gačić, prenosi Kurir.

Kako je izvor blizak istrazi otkrio, Nemanja je tragično nastradao, nakon što je posle nezgode koju je doživeo pokušao da pretrči auto-put, u čemu je policajac pokušao da ga spreči.

Instagram screenshot / nemanjavukovicc
Nemanja Vuković

Inače, Nemanja Vuković je tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" bio u timu pevačice Jelene Karleuše, koju je vest o pogibiji mladog muzičara potresla, te se oglasila i poslala poslednji pozdrav svom mladom kandidatu, objavivši njegu emotivnu izvedbu iz pomenutog takmičenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike