Koleginice joj zagledaju muža? Mia Borisavljević otkrila da li Bojanu proverava telefon!

12.09.2021

19:25 >> 19:44

0

Autor: N. Vujčić

Pevačica je prvi put posle porođaja rešila da progovori o svojoj porodici, kako se snašla u ulozi majke dve devojčice, ali i o nevenčanom suprugu

Koleginice joj zagledaju muža? Mia Borisavljević otkrila da li Bojanu proverava telefon!
Mia Borisavljević i Bojan Grujić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Mia Borisavljević nije se pojavljivala u javnosti otkako je rodila drugo dete, devojčicu kojoj su njen partner Bojan i ona dali ime Tea. Pored nje, poznati par ima još jednu ćerkicu Emu, te su im dani okupirani brigom o deci.

Pevačica je rešila da otkrije kako se snašla kao mama dve devojčice, te da li su joj ćerke slične ili potpuno različite.

– Njih dve su dosta slične sada kada su male, kada uporedim njihove slike, ali generalno ja ih doživljavam potpuno drugačije. Po energiji nisu iste, Ema je kao penica, nežna, a Tea je nekako opasna i žestoka, tako mi se čini da će biti. Za nju kažu da je ista ja, a za Emu kažu da je ista Bojan. U suštini su različite, ali kao bebe su jako slične – kaže Mija, pa dodaje:

Mia Borisavljević ATAImages/A. A.

– Živela dobra organizacija, pre svega! I živela moja majka i Anka, bebisiterka! Stvarno bez pomoći mi ne bi bila mirna savest, ali sa druge strane, život ne može da stane, mora da se radi, a nekako kada dobijete dete, puni ste neke euforije i želite da budete još bolji u svom poslu i da sutra ostane neka zaoštavština i da deca znaju da su im majka i oca radili za nešto i da su nešto stvorili – dodala je Mija u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Mia je ovom prilikom otkrila i da li ponekad krišom zaviri Bojanu u telefon, ali i da li je možda nekad neka njena koleginica zagledala zgodnog Grujića.

– U Bojanov telefon nikada nisam gledala, to sam radila kada sam bila klinka, ali na tim nekim stvarima sam se naučila da se to ne radi, jer kada kopaš, uvek ćeš naći i iskopati nešto što ne treba. Što se tiče koleginica, pa dobro, Bojan je lep, neće sigurno žmureti – iskrena je bila pevačica.

Mia Borisavljević i Bojan Grujić ATAImages/Antonio Ahel

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti