Amar Gile dobio sina! Dolazak naslednika tek će da se slavi, a evo koje su mu ime dali (FOTO)

25.03.2023

15:25

0

Par je dugo razmišljao o tome kako da nazove bebu - jedna od opcija bila je Arijan, ali ipak su se predomislili

Amar Gile dobio sina! Dolazak naslednika tek će da se slavi, a evo koje su mu ime dali (FOTO)
Amar Gile Jašarspahić - Copyright ATAImages/ M.M.

Amar Gile Jašarspahić ponovo se ostvario u ulozi roditelja.

Izabranica Mirela rodila mu je sina, kog su udruženim snagama zatim nazvali Zlatan. Pevača su lepe vesti, inače, zatekle u Bugarskoj, gde je otišao zbog svirke, piše „Grand onlajn". Sada, on jedva čeka da se vrati kući, pa onda i proslavi rođenje bebe kako i dolikuje.  

Podsetimo, Gile je tokom prethodnog braka dobio sina Darisa.

Kada je Mirela ostala u drugom stanju, pevač je brinuo kako će on prihvatiti tu vest. Međutim, sve je prošlo u najboljem redu, ispričao je nedavno za pomenute medije.

- Bio sam malo skeptičan, plašio sam se kako će on da reaguje, da li će da se buni, da li će to dete da voli, ali kada je čuo, Daris je izjavio da bi voleo da dobije brata - kazao je onda, pa dodao kako je nekoliko imena za bebu bilo u opticaju, a da se njemu posebno svidelo Arijan u tom trenutku.

Priželjkivao ćerku

Pošto već ima sina, Amar je objasnio i kako je isprva priželjkivao da se rodi ćerkica. Ipak, još jedan naslednik doneo je radost u porodicu.

- Iskren da budem, priželjkivao sam žensko dete, jer već imam sina, ali je muško. Daris je rekao da, ako bude muško, da će ga braniti u školi, tako da je srećom muško i mislim da i on jedva čeka da dođe na svet - izjavio je on nešto ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike