Uvek je bio kontroverzan! Amar Gile se prošle godine razveo i već planira drugu svadbu?

28.12.2021

12:44

0

„Nikad se ne zna šta može da se desi", nagovestio je on, upitan o planovima za budućnost sa trenutnom izabranicom

Uvek je bio kontroverzan! Amar Gile se prošle godine razveo i već planira drugu svadbu?
Amar Gile Jašarspahić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sumirajući utiske, Amar Gile Jašarspahić istakao je kako mu je 2021. bila veoma uspešna godina. Posle razvoda uživa u ljubavi, kao i roditeljstvu, a planira i da obraduje publiku novom pesmom.

- I jeste bila dobra i nije... Pasovalo mi je jer sam provodio više vremena sa porodicom, sa sinom, pošto mi je falilo to dok sam radio, jer nisam mogao ni dva dana da sastavim sa njim, pa sam bio po 15 dana sa njim, vodio ga na skijanje, ali smo ispaštali što se tiče finansijske situacije. Evo 2022. molim Boga da bude bolja, navikao sam da radim. Ali 'ajde da kažem lepa je bila (2021), jer ništa ne može zameniti porodicu, ni pare, najbolje je biti sa njima i voleti se - počeo je pevač u razgovoru za „Grand", pa zatim otkrio kako kuje „ozbiljne planove" kada je ljubav u pitanju, te ne bi čudilo ukoliko bi u godini koja sledi ponovo „stao na ludi kamen".

Nikad se ne zna!

- Nešto sam planirao, ali 'ajde neka to ostane za mene, neću ništa ranije da govorim, nikad se ne zna šta se može desiti, ali eto planirao sam nešto ozbiljnije, sad kad će se to desiti još ne znam. Još sam u vezi, volimo se - ističe on.

 

 

Paketiće za sina već je pripremio i praznična atmosfera svakako je zavladala Amarovim domom.

- Ja kad god ga vidim uvek mu nešto kupim, ja sam njegov paketić... Svaki dan ga ili nazovem ili mu nešto kupim, tako je to kad si roditelj - priča pevač, koji se pozabavio i novitetima na poslovnom planu.

- Neću da obećavam, ali mislim da će pesma izaći do Nove godine, jedna balada koja govori o mom životu i po meni će to biti najveći moj hit do sada - kaže Gile, koji tvrdi da je bakšiš sa nastupa vraćao publici i da nije od onih kojima je najbitnije da se na svirkama dobro zaradi.

Mogao sam, ali nisam!

- Svi znaju koliko kolege uzimaju, to je javno, ima i na Jutjubu, međutim ja sam vraćao bakšiš ljudima. Meni ne treba, ja sam dogovorio svirku koliko treba i to je to. Imao sam priliku da uzmem brdo para, ali me ne zanima, vraćao sam, znaju to ljudi - zaključio je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike