„Ovo mi je dalo snagu da guram dalje!" Isak Šabanović otvorio dušu: Dotakao se i navoda da napušta estradu!

25.03.2023

00:10

0

Pevač priča kako i uprkos velikoj podršci publike još nije počeo da uživa u svojoj slavi

„Ovo mi je dalo snagu da guram dalje!" Isak Šabanović otvorio dušu: Dotakao se i navoda da napušta estradu!
Isak Šabanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Isak Šabanović je u „Zvezdama Granda" pobrao brojne simpatije publike, a tako je onda i samo nastavio pošto je izašao iz čuvenog talent-šoua. Nedavno, na dodeli Oskara popularnosti u Banjaluci dobio je nagradu za najboljeg crnogorskog pevača, a on tim povodom priča kako mu je to bio „vetar u leđa" da samo nastavi svojim tempom. 

– Prelep je osećaj, iako mi nije prva nagrada u karijeri, već peta, ali osećaj je svaki put kao da je prva. Ovo mi je dalo novu snagu da guram dalje i da dobro radim ono što radim. Hvala svima koji me podržavaju i bodre, bez publike ne bih bio ovde gde jesam i neizmerno sam im zahvalan – istakao je Isak za „Alo", pa nastavio o tome kakvi su mu planovi za budućnost

Isak Šabanović, 24sedam/Danilo Krša
 

– Planovi su da se izbacuju nove pesme. Sada će jedna biti za Beogradsko proleće, jedna lepa pop balada, malo brža. Što bih ja rekao šlager, prava festivalska. Posle toga, naravno izbacujem još jednu pesmu – kazao je on, koji je zatim oštro demantovao navode da napušta estradu. 

„Još ne uživam u slavi..."

– Prošlo je skoro dve godine, ali još uvek nisam počeo da uživam u slavi. Uradim jedno, a drugo mi se piše. Kad kažem da neću nešto da iznosim, nemojte me terati da to radim. Nedavno sam se vraćao sa aerodroma autobusom i posle pročitam tekst: „Nema para za taksi, ide javnim prevozom“. Nije, nego je autobus došao do parkinga gde je moj auto - izjavio je Šabanović, pišu pomenuti mediji. 

On se tu, međutim, nije i zaustavljao. 

- Ali to je nemoguće objasniti. I uz to opis: „Stavio je naočare da ne pokaže svoje podočnjake, jer je mnogo bio pijan“... - naveo je bio tek primer toga šta mu „na sceni" stvara teret. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike