Što se Isak Šabanović nije prijavio za PZE23? Možda odem iduće godine, pa makar bio i poslednji!

18.03.2023

00:31

0

Pevač, inače, sve češće nastupa „preko grane" i kaže da se dobro snalazi

Što se Isak Šabanović nije prijavio za PZE23? Možda odem iduće godine, pa makar bio i poslednji!
Isak Šabanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Isak Šabanović, koji se posebno istakao u „Zvezdama Granda", kako vreme odmiče - sve manje nastupa po Srbiji, a više u inostranstvu. Kako kaže, dobro mu ide, a gostujući u jednoj emisiji objasnio je zašto je propustio prijavljivanje za „Pesmu za Evroviziju" s kog je ove godine pobedu odneo Luk Blek.

Takođe, Šabanović je kazao i koju bi zemlju voleo da predstavlja, ukoliko mu se za tako nešto bude pružila prilika.

– Često me to pitaju, a ja bih najviše voleo svoju državu da predstavljam (Crnu Goru). Nikako da odem na tu „Monteviziju". Prvi put me nisu zvali, drugi put nisam ni video da ima... Možda sledeće godine odem, pa neka budem i poslednji. Svakako bi mi bila velika čast – istakao je on, koji je svojevremeno pobrao brojne simpatije publike našavši se na „Grandovoj" sceni.

Prisećajući se tih dana, priznaje da su mu osećanja pomešana.

– Setim se prvo straha, ali posle se setim i onoga što mi je promenilo život. Lepo je, ali ja ne mogu dati savet sad ovim kolegama koji se takmiče, jer ja sam bio gori – rekao je zatim u „Zvezde Granda Specijalu", pa objasnio koji mu je trenutak pomogao da stekne samopouzdanje.

 

 

– To je bilo u skroz drugom gradu i drugoj državi, u Makedoniji. Prošle godine, kad sam prodao dve i po hiljade karata. To je bio izazov posle klubova gde dođe određen broj ljudi. Pevao sam tada svoju pesmu „Prvo jutro“, skupio sam snage da im kažem: „Hajde vi da pevate“, da vidim znaju li i, oni su pevali - pohvalio se pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike