Princ Vilijam uhvaćen u gej klubu: Fotke o kojima bruji planeta! (FOTO)

24.03.2023

11:53

0

Uslikao ga je jedan od posetilaca

Princ Vilijam uhvaćen u gej klubu: Fotke o kojima bruji planeta! (FOTO)
Copyright Profimedia

Princ Vilijam uslikan je u gej restoranu u Poljskoj, gde se nalazi kako bi podržao ovu zemlju jer je pomagala izbeglicama raseljenim zbog rata u Ukrajini. On se, tom prilikom, sastao se i s britanskim, te poljskim trupama koje su na ukrajinsko-poljskoj granici

Sin kralja Čarlsa i princeze Dajane "pitao ih je šta rade, te ih je zatim zamolio da pođe s njima", rekao je izvor za "Daily Mail".

Instagram printscreen
Princ Vilijam u gej klubu u Varšavi

Na Instagramu su osvanule fotografije gosta koji je slikao princa kako sa svojim osobljem sedi za stolom i naručuje hranu, u vrednosti od 10 dolara, prenose mediji.

Konobar je stajao pored njih i pomno zapisivao. Izvor je otkrio da je "tim iz palate rezervisao lokalni restoran u blizini mesta gde su radili, a princ je odlučio da pođe s njima'.

Instagram printscreen
Princ Vilijam u gej klubu u Varšavi

- Bila je to odlična noć. Tim je doista bio počašćen jer im se pridružio - rekao je dobro upućeni izvor britanskom tabloidu. Prema informacijama koje je otkrio vlasnik restorana, princ je naručio sendvič sa svinjetinom i pojeo je sve.

Princ Villiam ovih je dana posetio Poljsku kako bi izrazio podršku toj zemlji jer je pomagala izbeglicama raseljenim zbog rata u Ukrajini. Na službenom putu, sastao se i s britanskim i poljskim trupama koje su na ukrajinsko-poljskoj granici. Pohvalio ih je zato što podržavaju Ukrajinu i njihovu težnju za slobodom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike