Zašto je princeza Kejt "lupila" princa Vilijama po zadnjici? Otkrivena pozadina viralnog snimka kraljevskog para

21.02.2023

15:17

0

Šta je značilo ono što mu je izgovorila u tim trenucima?

Zašto je princeza Kejt "lupila" princa Vilijama po zadnjici? Otkrivena pozadina viralnog snimka kraljevskog para
Princ Vilijam i princeza Kejt - Copyright Profimedia

Princ i princeza od Velsa pojavili su se u nedelju uveče na dodeli "Bafta" nagrada. Potez princeze Kejt privukao je pažnju javnosti, a radi se o tome da je pljesnula svog supruga po zadnjici!

Sada je čitač sa usana otkrio i šta je Kejt, navodno, rekla svom suprugu. Kako navodi, na početku snimka se vidi da je nešto privuklo njenu pažnju dok dramatično okreće glavu da vidi šta se događa iza nje.

Navodno je rekla "Kako ti je to promaklo?", na šta ju je on upitao "Šta?", a ona mu odgovorila "Prestani da ignorišeš". Nije poznato na koga ili šta je Kejt mislila, uglavnom, Vilijam je upitao "Koga ignorišem?" baš pre nego što ga je Kejt pljesnula po zadnjici.

Analiza Džeremija Frimana došla je nakon što je Džudi Džejms, koja je stručnjak za govor tela, izjavila da veruje da je potez princeze bio nešto poput seksi ukora.

 

@voguemagazine #KateMiddleton’s butt tap (grab?) of #PrinceWilliam is everything you need to see to know that royals are just like us and every married couple out there. As seen on the #BAFTAs ♬ original sound - Vogue

 

Inače, ono što je takođe privuklo pažnju jeste i to što je princeza od Velsa nosila prepravljenu verziju haljine koju je ponela 2019. godine na istom događaju. Ono što nije promaklo ljudima je i to da je nosila minđuše jednog poznatog brenda koje koštaju manje od 16 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike