Trudna Rijana uhvaćena na pijaci u Los Anđelesu: Ležernim izdanjem vratila dvehiljadite i izazvala lavinu reakcija! (PAPARACO)

24.03.2023

08:54

0

Pevačica je kišni utorak iskoristila za šoping

Trudna Rijana uhvaćena na pijaci u Los Anđelesu: Ležernim izdanjem vratila dvehiljadite i izazvala lavinu reakcija! (PAPARACO)
Rijana - Copyright Profimedia

Rijana se u januaru nakon pet godina medijske pauze pojavila na najspektakularnijem sportskom događaju u SAD, Superboulu, čime je podigla veliku prašinu na globalnom nivou. Osim što je tokom visokobudžetnog performansa nastupila uz svoje najveće hitove, pevačica je u sklopu nastupa otkrila i radosne vesti pojavivši se sa stomakom do zuba.

Fanovi širom sveta su u transu, a dok željno iščekuju Rijanin novi studijski album na kom radi godinama, pevačica redovno obavlja svoje svakodnevne aktivnosti, te su je sada paparaci uslikali tokom dnevne rutine u Los Anđelesu.

Naime, Rijana je kišni dan u utorak iskoristila za šoping. Dok je obavljala poslove u Los Anđelesu, trudna pevačica je nosila crni kaput do poda, nalik onom crvenom koji je nosila tokom nastupa na Superboulu. Sivi duks, ležerne svetle farmerke i Guči plave čizme koje su privukle posebnu pažnju jer su karakteristične za dvehiljadite godine.

Pored čizama, Rijana je nosila i vintidž "Luj Viton" tašnicu iz kolekcije koja je izašla 2003. godine, a njen stajling za pijacu detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Inače, prethodna Rijanina izdanja u trudnoći bila su više nego glamurozna, kao što je svetska javnost navikla od nje, a posebnu pažnju privukao je njen dolazak na dodelu Oskara, jer još nije bila sređena za crveni tepih, što je postalo viralno na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike