Rijana pauzirala poslove oko albuma, hoće prvo da se uda? Isplivali detalji: Sudbonosno „da" u rodnom kraju, na plaži!

25.02.2023

23:31

0

Pevačica i njen izabranik, ASAP Roki, zajedno su od 2020. godine i već su osnovali porodicu

Rijana pauzirala poslove oko albuma, hoće prvo da se uda? Isplivali detalji: Sudbonosno „da" u rodnom kraju, na plaži!
Rijana - Copyright Profimedia

Rijanu „na tronu" poslednjih dana malo ko uspeva da zameni. Pevačica je najpre ostavila sve bez teksta pošto je otkrila da je ponovo trudna na Superboulu, a zatim, počela su i šuškanja o tome kako će „uskoro izdati novi album", što je pojedine fanove i te kako obradovalo.

Između ostalog, ona se trenutno zvanično sprema za Oskara, gde će nastupati a i zato što je prvi put nominovana za ovu prestižnu nagradu. Sada, prenosi „Mirror", njena publika ponovo je na ivici stolice, kako se pročulo da će noviteti na poslovnom planu ipak sačekati jer je rešila da se uda na plaži na Barbadosu.

Rijana, Profimedia
 

- Njoj su samo druga beba i venčanje na pameti. Superboul je svakako iznova probudio njenu ljubav prema sceni, nastupanju, ali to ne može da se meri s onim što je čeka kod kuće. ASAP se stoprocentno slaže s njom. Jedva čekaju da izgovore sudbonosno „da" - tvrdi insajder za „Radar online", što je i na društvenim mrežama napravilo haos.  

Navodno, Rijana planira i intimnu ceremoniju koja se možda desi iznenada u Los Anđelesu; u tom slučaju, svadbeno veselje biće ostavljeno za iduću godinu zbog njene trudnoće i biće prava fešta.

- Želja joj je da ode na Barbados, da sve bude glamurozno. Volela bi i kada bi mogla posle da trči bosa po pesku. Za goste će organizovati i tamošnja dobra jela, kao i uživo muziku - dodaje izvor, dok pevačica kao po običaju, ostaje misteriozna po pitanju planova za budućnost.

Rijana, Profimedia
 

Podsetimo, u razgovoru za „British Vogue" Rijana je bez pardona „zapalila" publiku rekavši:

- Hoću ove godine da izdam album. Iskreno, bilo bi suludo da se to ove godine ne desi. Ali hoću i da se zezam. Da pravim muziku, snimam spotove... - prenosila je njene reči i tamošnja štampa, ali sve to je bilo malo pre nego što se pročulo da je opet trudna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike