Milica Pavlović o vezi sa sinom predsednika i dešavanjima u Amsterdamu: Želim da stanem na put nagađanjima! (FOTO)

23.03.2023

21:55

0

Pevačica je bez dlake na jeziku objasnila šta je u stvari „podiglo svu prašinu"

Milica Pavlović o vezi sa sinom predsednika i dešavanjima u Amsterdamu: Želim da stanem na put nagađanjima! (FOTO)
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/ M.M.

Milica Pavlović oglasila se putem društvene mreže Instagram sa namerom da zaustavi gradske priče koje su potekle s Tvitera, a tiču se njenih zajedničkih fotografija sa sinom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilom. Javnost je danima spekulisala o njihovom odnosu i to na takav način da je Pavlovićeva na kraju rešila da se oglasi i postavi stvari na svoje mesto.

Milica je objasnila kako Danila već izvesno vreme poznaje, ali da njih dvoje nisu u emotivnoj vezi, kao što su pojedinci pomislili. Prema njenim rečima, kada su se našli u isto vreme i na istom mestu, u Amsterdamu gde je ona inače otputovala zbog poslovnih obaveza, pozvala ga je da joj se, kao i njenim prijateljima, pridruži na kafi.

- Ovom prilikom želim da demantujem i stanem na put svim nagađanjima koja trenutno kruže. Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz Amsterdama na kom sam prošetala sa svojim dugogodišnjim prijateljem - počela je ona, pa dodala:

- Zadesili smo se u isto vreme u istoimenom gradu i ja sam ga pozvala na kafu sa mnom i mojim prijateljima.

Zatim, Pavlovićeva je naglasila kako je njihov odnos isključivo prijateljski, uprkos raznim šuškanjima. Uzimajući u obzir koliko se o ovome brujalo, nije nikoga po imenu pominjala, sigurna da će njeni fanovi tačno znati o kome je reč.

- Naš odnos je iskljucivo prijateljski. On je već duže vreme zauzet momak u srećnoj vezi. Žao mi je što je pogrešno protumačeno to što sam ga prihvatila za ruku par puta tokom šetnje. Ljubim vas - zaključila je ona i, sudeći po već idućem Instagram „storiju", vratila se poslovnim obavezama koje su joj uvek u fokusu.

Milica Pavlović odgovorila na gradske priče, Instagram screenshot / senoritamilica
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike