Bivši dečko Milice Pavlović u zagrljaju nove devojke! Savelja zaveo zanosnu crnku

17.03.2023

18:44

0

Sa njom je otišao i na odmor

Bivši dečko Milice Pavlović u zagrljaju nove devojke! Savelja zaveo zanosnu crnku
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Milica Pavlović je u tajnosti bila godinu i po dana sa sinom crnogorskog fudbalera Niše Saveljića, Nikolasom Saveljićem, a posle njihovog raskida, sportista je uplovio u novu ljubavnu romansu sa izvesnom Majom. 

Novopečeni par trenutno uživa u Dominikanskoj Repulici, a najnovije fotografije je Saveljić podelio na Instagramu. Nikolas i Maja uživaju na bazenu uz raznorazne poslastice, ali i poljupce. 

Ovi romantični prizori su oduševili brojne Saveljićeve pratioce, a kako će na sve ovo reagovati Milica, ostaje da saznamo. 

Instagram printscreen/saveljaaa
Nikolas Saveljić sa devojkom Majom

Podsetimo, Milica je obelodanila da je bila u vezi sa Saveljićem tek pošto su raskinuli, istakavši, da je razlog raskida udaljenost.

Antonio Ahel/ATAImages/ Instagram/saveljaaa
Milica Pavlović, Nikolas Saveljić

 

- Ja sam bila sa Nikolasom, priznajem. Ne znam zašto sam to krila. Bili smo godinu i po dana zajedno. Mi smo se viđali svuda. I jednom kada je došao u Beograd i uhvatio nas je "Paparaco lov". Ja sam teška osoba. Kada smo šetali Kalemegdanom, stavljala sam kapuljaču - rekla je ona i dodala da mu je upoznala i majku i istakla da nisu raskinuli jer se nisu voleli, već zbog fizičke udaljenosti - rekla je Milica u emisiji „Amidži šou“

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike