Nije poput svoje bivše! Uroš Živković još ne planira da kupuje nekretnine: Bitno mi je da sam njih obezbedio

03.01.2023

21:10

0

Pevač ima sada druge planove, otkrio šta mu je na prvom mestu

Nije poput svoje bivše! Uroš Živković još ne planira da kupuje nekretnine: Bitno mi je da sam njih obezbedio
Uroš Živković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Uroš Živković je proizašao iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a danas važi za jednog od najtraženijih pevača na estradi, koji nastupa skoro svakog dana i pravi sjajnu atmosferu.

Pevač je muzičku karijeru započeo kao vrlo mlad, a talenat i popularnost doneli su mu dosta novca pa je sada u mogućnosti da finansijski pomogne svojim najbližima što je i uradio.

ATAImages/ A.A.
Uroš Živković

On je istakao da još uvek nije pazario sebi nekretninu, za razliku od njegove bivše devojke Aleksandre Mladenović koja ne staje, te da su mu sada neke druge stvari prioritet.

- Ja sam obezbedio i roditelje i brata i to mi je najbitnije, da moja porodica bude obezbeđena. Ne razmišljam sada o nekretninama, još koju godinu, zato što hoću da posao ide kako treba, jer treba i u njega da se uloži novac. Ako Bog da, sledeće godine da izdam album. Sada je trenutak kada treba nešto veće u karijeri da uradim - rekao je Uroš u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Uroš Živković

Inače, ono što javnost manje zna jeste da je Urošev brat takođe pevač, a poput njega, i on se takmičio u "Zvezdama Granda".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike