Svi detalji slave porodice Đoković: Novak i Jelena nikad veseliji, a Srđan i Dijana pevaju uglas sa Bekutom, dok mala Tara igra kolo!

23.11.2022

14:06

1

Nikad veselija proslava Aranđelovdana u luksuznoj vili od 1200 kvadrata

Svi detalji slave porodice Đoković: Novak i Jelena nikad veseliji, a Srđan i Dijana pevaju uglas sa Bekutom, dok mala Tara igra kolo!
Jelena Đoković i Novak Đoković - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Porodica Đoković pre dva dana proslavila je krsnu slavu Aranđelovdan, u kući na Pavlovačkom jezeru u Sremu.

Među glavnim gostima je bio patrijarh srpski Porfirije, a za dobru atmosferu na slavlju bila je zadužena Ana Bekuta.

Domaćini su ugostili prijatelje i familiju u vili od 1.200 kvadrata, izgrađenoj na placu koji je Novak kupio 2017. godine na nagovor oca Srđana. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije i snimci sa slavlja, na kojima se vidi da su Đokovići za goste pripremili bogatu trpezu, a i atmosfera je bila na zavidnom nivou.

Atmosfera je dostigla vrhunac, a najveseliji su bili Novakov otac Srđan i majka Dijana, koji su se veselili sa unukom, a potom i pevače čašćavali visokim bakšišom.

Novak i njegova supruga Jelena bili su posebno raspoloženi, a i najmlađi Đokovići Stefan i Tara igrali su i veselili se sve vreme.

Stihovi koje je Ana Bekuta donela na sebi svojstven način posebno su ganuli Novakove roditelje.

Inače, mnoge poznate porodice su pre dva dana slavile slavu Sveti Arhangel Mihailo, pa su gosti bili i kod porodice Živojinović. Brena i Boba napravili su strandardo veliku proslavu, a od zvanica su prvi došli Saša Popović, Haris Džinović, Aco Pejović... Neda Ukraden je takođe u krugu svoje porodice proslavila slavu, a mladi bračni par Mirko i Bojana Šijan su proslavili prvu zajedničku slavu u braku, u vili u Surčinu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike