Darko Lazić nakon što je smršao 88 kilograma: Izgledao sam ružno, jedva sam se ugojio!

11.07.2021

09:33 >> 09:35

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je ceo život pokušavao da smrša, a sada je po prvi put poželeo da se ugoji i u tome je i uspeo

Darko Lazić nakon što je smršao 88 kilograma: Izgledao sam ružno, jedva sam se ugojio!
Copyright Darko Lazić, Foto: A.A./ATAImages

Darko Lazić drastično je smršao nakon što se podvrgnuo zahvatu smanjivanja želuca, početkom prošle godine.

Pevač je uspeo da oslabi neverovatnih 88 kilograma, a dok je imao 74 bio je stalna meta kritika fanova. Pevač je priznao da se ni njemu nije dopadalo kako je tada izgledao, pa je na sve načine pokušavao da se ugoji, u čemu  je naposletku i uspeo.

– Smršao sam 88 kilograma. Bio sam mršaviji još 5 kilograma, i to je izgledalo mnogo ružno. Poslednjih meseci sam se borio da se ugojim, ceo život sam se borio da smršam, a sada sam se jedva ugojio. Za dva meseca dobio sam 5 kilograma. Pio sam noću sok, slatkiše sam jeo, stavljao sam čokoladu i budio se noću da bih jeo i ugojio se. Sada imam 80 kilograma i ovo je moja prava kilaža, neću sada da menjam ništa – rekao je Darko u emisiji “Amidži šou”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Podsetimo, Darko je ranije izjavio kako mu je znatno oslabio apetit nakon operacije, te da su mu po obroku dovoljna tek dva, tri zalogaja.

– Uvek sam bio gojazan i sklon gojaznošću. Posle nesreće sam sedam meseci bio u kolicima i nisam se kretao. I pre nesreće sam bio gojazan, ali nikada nisam prešao 120 kilograma – pričao je pevač u jutarnjem programu „Happy” televizije, pa nastavio:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Smršao sam ukupno 85 kilograma, a najviše sam imao 165. Smršao sam operacijom smanjivanja želuca. Posle godinu dana sve smem da jedem, ali je problem što ja ne mogu i, to je problem. Pojedem dva, tri zalogaja i ja sam sit. Ne mogu više od toga da pojedem – zaključio je.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike