Boris Novković se razvodi i 4. put! Pevačev brak sa 25 godina mlađom suprugom u krizi

22.03.2023

12:30

0

Novković nije od 2020. godine objavio fotografiju sa ženom, niti je prati na društvenim mrežama

Boris Novković se razvodi i 4. put! Pevačev brak sa 25 godina mlađom suprugom u krizi
Boris Novković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Boris Novković imao je buran emotivni život, ženio se četiri puta, a prema najnovijim informacijama i poslednji brak sa manekenkom Iris Volf, koja je mlađa od njega 25 godina, je u krizi. 

Naime, usred navoda da se ljubav ugasila, Boris i Iris su dobili sina Nea 2021, te su tako učvrstili svoj odnos. Međutim, čini se da budućnosti u ovom braku nema. 

Antonio Ahel/ATAImages
Boris Novković

 

- Mi pokušavamo da spasemo ovo na naš način - rekao je tada Novković. 

Godinu i po dana kasnije, spekuliše se kako su Boris i njegova četvrta supruga ponovno razdvojeni, a u prilog tome govori to što je poštansko sanduče na vratima zgrade njene zagrebačke adrese u kvartu Maksimir nestalo je prezime Novković, koje je stajalo uz Volf.

- Ne želim razgovarati o svom privatnom životu - kratko je rekao Novković za 24sata.hr.

Boris i Iris se ne prate ni na društvenim mrežama, što je dodatno izazvalo sumnju da par već odavno nije zajedno, kao i to što od januara 2020. godine pevač nije objavio nijednu fotografiju sa suprugom. 

Antonio Ahel/ATAImages
Boris Novković

Voleo je četiri žene

Inače, pre Volfove, Boris se tri puta ženio. Njegova prva izabranica je bila glumica Bojana Gregorić Vejzović. Bili su veoma mladi, te je taj brak opstao samo pet godina.

Drugi put se zakleo na večnu ljubav novinarki Luciji Matić, sa kojom je dobio sinove Nou i Bona, zbog kojih su bivši supružnici i dan-danas u korektnim odnosima. 

- Menjao sam se i stalno se menjam, to nam je zadatak na ovom svetu, zar ne? Da upoznamo sebe, odakle dolazimo, gde idemo i koji je naš smisao. Romantična sam osoba, ali često sam najromantičnije trenutke doživeo sam sa sobom, kad bih otplovio u snove i zamišljao novu ljubav koja me čeka negde iza ugla. Poenta je da zauvek verujem u ljubav i nikad ne prestajem - ispričao je Novković svojevremeno. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike