Učesnik kviza „Potera“ je unuk Predraga Cuneta Gojkovića i isti je deda (FOTO)

21.03.2023

15:31

0

Sergej ima 21 godinu i student je montaže

Učesnik kviza „Potera“ je unuk Predraga Cuneta Gojkovića i isti je deda (FOTO)
Predrag Cune Gojković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

U poslednjem izdanju kviza „Potera“ veliku pažnju je privukao najmlađi član četvoročlanog tima, koji je zajedno sa svojom ekipom osvojio sumu od 1.185.000 dinara.

U pitanju je dvadesetjednogodišnji student montaže Sergej Šepetkovski, koji je, inače, unuk barda naše narodne muzike, Predraga Cuneta Gojkovića, na kog veoma liči. 

Naime, Sergej Šepetkovski je sin glumice Katarine Gojković, a glumački gen nasledio je i od strica Andreja Šepetkovskog.

Printscreen Youtube/RTS
Sergej Šepetkovski

Otac mu je ugledni hirurg Aleksandar Šepetkovski, za koga se Katarina udala kada je imala 33 godine, ali njihova ljubav nije opstala, te se par razišao. 

Printscreen Youtube/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kana
Katarina Gojković

- Udala sam se pa sam se razvela. Sergej i ja smo neko vreme ostali u Americi, pa smo se vratili. Sada su stvari došle na svoje i sve funkcioniše. Ja sam svoj razvod prošla bolno i teško iako nije bilo mnogo drame. Mi smo se lepo rastali i dogovorili da nam je Sergej najvažniji u životu i taj dogovor još postoji. Danas se možemo nazvati prijateljima. Ne zovu razvod bez razloga „mala smrt“. Ali to prođe - kazala je Katarina jednom prilikom za medije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike