Ovo je sin Nele Bijanić! Takmičio se u „Zvezdama Granda", a sad peva s poznatom majkom i to ne bilo šta: Zamenio Đanija!

20.03.2023

23:05

0

Pevačica ne krije koliko je srećna zbog saradnje

Ovo je sin Nele Bijanić! Takmičio se u „Zvezdama Granda", a sad peva s poznatom majkom i to ne bilo šta: Zamenio Đanija!
Nela Bijanić i Oliver Mijanović - Copyright Youtube screenshot / Grand magazin, TV Grand

Kada se Oliver Mijanović svojevremeno pojavio na sceni „Zvezda Granda", Nela Bijanić bodrila ga je iz bekstejdža - i to je bio trenutak kada se saznalo da je poznata pevačica njemu u stvari majka.

Ranije, Oliver se bavio tenisom, međutim, interesovanja su mu se vremenom značajno promenila.

Krenuo je majčinim stopama, pa „dogurao" i do toga da s njom snimi pesmu koju su nedavno i premijerno izveli za javnost u okviru „Grand parade". U pitanju je, inače, numera koju je Nela pre i više od dve decenije pevala s Radišom Trajkovićem Đanijem. Sada, kako kaže, došlo je do smene generacija.

 

 

- Ova pesma („Toliko mi nedostaješ") nije totalno nepoznata. Svi oni koji prate moj rad znaju da sam tu pesmu pre dvadeset i više godina pevala sa Đanijem. Došlo je od smene generacija, pa i ovi mladi mogu sada da je čuju i da vidi šta je i kako je – kazala je bila Nela, prenosi „Grand onlajn", a pevačica je i priznala da joj je bilo veliko zadovoljstvo da ukrsti glasove s naslednikom.

- Pevam od svoje 15, to je ukupono četrdeset godina... Muzika ne može da vam dosadi. Možete samo malo da stagnirate, ali ja bez muzike ne mogu da živim – zaključila je.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike