Nela Bijanić o razvodu, posle godinu dana tišine: Znala je da je prevarena, a ovako se obratila ljubavnici!

16.03.2023

09:50

0

Pevačica naglašava kako je verovala da do tako nečeg nikada neće doći, a onda joj se srušio svet

Nela Bijanić o razvodu, posle godinu dana tišine: Znala je da je prevarena, a ovako se obratila ljubavnici!
Nela Bijanić - Copyright Printscreen ,,Novo jutro"

Pevačica Nela Bijanić, posle dužeg vremena tišine, otvorila je dušu pa i javno priznala kako je doživela preljubu. Od supruga se razvela i zbog toga joj se srušio čitav svet, jer je verovala da do tako nečeg nikada neće doći kada je izgovarala sudbonosno „da".

Prema njenim rečima, osim što ju je prevario, njen suprug je ljubavnicu čak doveo i u njihov dom. Osvrnuvši se na ovaj šokantan period, istakla je gostujući u jednoj emisiji i šta je rekla tok drugoj ženi, inače dosta mlađoj od njenog nekadašnjeg izabranika.

Nela Bijanić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Kad sam ja podnela razvod, svako može. Porodica i brak kao institucija je za mene svetinja, ja sam pre svega jedna porodična žena. Razvela sam se prošle godine, a mislila sam da nikada neću - počela je ona u „Pitam za druga", pa nastavila o tome kako joj se nimalo ne dopada način na koji se sve odvilo; akonto svega danas bi mogla, kaže, čitav scenario da sastavi.

- Ne sviđa mi se način na koji se to desilo. Razvela sam se zbog prevare. Nekome to nije normalno, ali ne prelazim preko toga. Dobar sam čovek, ali ne treba me lagati i varati. Bolje je reći nešto, kako god bilo. Prešla bih preko toga jednom i nikad više - naglasila je Nela, pa dodala:

„Znala sam i ćutala!"

- Scenario bih mogla da napišem od toga... Period kad se naša priča već privodila kraju. Ja sam ćutala sve vreme. Znala sam i ćutala. Puštala sam ga dokle može da ide. Ja sam bila na gornjem spratu, a on je bio dole. Tata mi je rekao da nije mogao da uđe kroz vrata, a ja sam istog momenta rekla da je dole sigurno neko, ali moj tata nije verovao u to. Čula sam da on priča sa nekim, čekala sam ispred kuće da izađe. Izašao je sa nekom devojkom, dosta mlađom od njega. Njoj sam rekla da više nikada ne dođu u kuću u kojoj živim i ja. Ne volim prevare, nisam iz te priče. U tom trenutku sam sve završila. On će zauvek ostati otac mog deteta, zbog toga smo sada u korektim odnosima - zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike