Milica Milša smršala deset kilograma! Jedno pravilo u ishrani je obavezno poštovala: Važno mi je da ne preskačem večeru

01.06.2022

12:12

1

Glumica je imala cilj da poboljša stil života

Milica Milša smršala deset kilograma! Jedno pravilo u ishrani je obavezno poštovala: Važno mi je da ne preskačem večeru
Milica Milša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U susret letu, Milica Milša odlučila je da smrša, a dosad je izgubila čak deset kilograma.

Ona je pre tri meseca rešila da preduzme mere kako bi izgubila višak kilograma, a taj cilj zacrtala je da se dogodi do žurke povodom 500. epizode serije "Igre sudbine" u kojoj glumi Adu Kanački.

Da je rezultata bilo, rekla je i sama glumica koja je za slavlje morala da suzi haljinu.

- Otkad sam prestala da jedem velike porcije, drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki. Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije - ispričala je glumica za Hit Informer.

Jedno od pravilo bilo je da ne kupuje namirnice iz pekare.

 

 

- Više ne doručkujem po pekarama i izbegavam hranu koju nam donose na snimanje. Ne odričem se obroka, samo ne jedem proste šećere i belo brašno. Nekad radim i po 12 sati dnevno, tako da ne stižem da kuvam, ali naručujem zdravu hranu. Za doručak jedem ovsenu kašu, ili jaja, ili integralne projice. Za ručak volim junetinu ili teletinu sa povrćem.

Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca! - otkrila je glumica.

 

 

Milša je otkrila kada je shvatila da nešto mora da promeni u stilu života.

- Odlučila sam se za ovakvu ishranu više zbog zdravlja nego zbog linije. Zadovoljna sam svojim izgledom i planiram da ostanem na ovom režimu sve do godišnjeg odmora, a onda ćemo Žarko i ja da se opustimo - priča Milica i dodaje da zbog snimanja ne stiže da vežba:

- Bilo bi poželjno i da treniram ili da šetam, ali prosto ne stižem. Kasno se vraćam sa snimanja i budem umorna... - rekla je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike