Katarina Sotirović posle razvoda od Aleksandra Rašića i dalje „singl": Neću zbog samoće da srljam u odnose!

03.04.2021

16:06 >> 16:00

0

Pevačica objašnjava se joj se na privatnom planu ništa ne dešava, niti upoznaje ljude, jer se emotivna prašina još nije slegla

Katarina Sotirović posle razvoda od Aleksandra Rašića i dalje „singl": Neću zbog samoće da srljam u odnose!
Copyright Katarina Sotirović ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Sotirović, pevačica koja se protekle godine razvela od košarkaša Aleksandra Rašića, sada kaže da za novu ljubav – još uvek nije spremna.

– Ništa se ne dešava, nisam spremna, niti upoznajem ljude. Nije mi se slegla emotivna prašina. Neću zbog samoće da srljam u odnose. Treba biti strpljiv i čekati da sve dođe u svoje vreme – ispričala je Katarina za „Grand onlajn”.

Inače, Katarina sa bivšim ima dvoje dece – ćerku Juliju i sina Davida. Svi, otkriva, mnogo vremena provode zajedno.

Pročitajte još:

– David mnogo bolje to podnosi, mali je pa ne razume. Dok Julija, koja ima skoro devet godina, sve shvata i situaciju i terminologiju. Ali Saša i ja još uvek provodimo dosta vremena zajedno i okupljamo se svi, tako da pokušavamo da što lakše svi prođu kroz tu fazu.

Podsetimo, pevačica Katarina Sotirović i bivši košarkaš Aleksandar Rašić razveli su se drugi put u junu prošle godine. Oni su se, inače, venčali 2007, nakon čega su se borili za potomstvo, a onda su se razveli po prvi put tri godine posle venčanja. Ipak, nedugo nakon toga vratili su se se jedno drugom i ponovo se venčali 2011. Od tada su dobili dvoje dece – ćerku Juliju i sina Davida.

Razlike među njima, međutim, kako je i sama pevačica jednom prilikom navela, ipak su bile nepremostive.

– U junu smo se definitivno razišli, nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama „razvlačimo” u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali, sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da je ovako najbolje. Sale je divan čovek, divan otac i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo se, o svemu se dogovaramo. Sada razumem ono američko „rastali su se zbog nepremostivih razlika”. Mi naše zaista nismo uspeli da premostimo – rekla je bila medijima Kaća.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike