Katarina Sotirović posle dva venčanja i razvoda: Mi smo kao Vera i Mića iz „Ljubav, navika, panika"!

11.10.2021

21:38

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica i košarkaš su se sporazumno razišli i drugi put, ali još uvek žive zajedno

Katarina Sotirović posle dva venčanja i razvoda: Mi smo kao Vera i Mića iz „Ljubav, navika, panika"!
Katarina Sotirović i Aleksandar Rašić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Sotirović i Aleksandar Rašić dva puta su se venčavali i razvodili. Kada su se razišli po prvi put, ubrzo su shvatili da su emocije još uvek tu. Međutim, sledeći krah ih je u potpunosti razdvojio, prenosi „Glorija". Objašnjavajući čitavu situaciju, pevačica je naglasila da su ona i košarkaš konačnu odluku doneli hladne glave.

 

 

‒ Došli smo do trenutka kada smo iscrpli sve pokušaje da opstanemo, kad smo sve isprobali i videli da to više ne ide, da smo sve lošiji jedno prema drugom, prema sebi. Za razliku od toga kako smo se venčali, posle četiri meseca veze, ludi od zaljubljenosti i usijanih glava, odluku o razvodu doneli smo hladno i smireno ‒ ispričala je Katarina, koja i dalje živi sa ocem svoje dece.

„Ljubav, navika, panika"!

- Znate li seriju „Ljubav, navika, panika"? Mića i Vera su razvedeni, ali žive zajedno. E, tako Sale i ja sada, živimo zajedno oko tri meseca. Svi nas pitaju: „Jeste se pomirili?", ja kažem da nismo, nego čovek treba da se preseli u svoj stan, a taj stan se renovira od parketa do plafona i dok se sad sve to ne završi on je kod nas. Kažem mu: „Gde ćeš sad po stanovima, mi smo porodica još, bez obzira što smo razvedeni" – otkrila je u jednoj emisiji.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike