Pratile su ih razne afere i navodi o razvodu, a sada su radosnom vešću sve demantovali: Bali-beg očekuje drugo dete (FOTO)

17.10.2022

12:16

0

Autor: Marija Mitić

Bali-beg iz braka sa suprugom već ima trogodišnjeg sina

Pratile su ih razne afere i navodi o razvodu, a sada su radosnom vešću sve demantovali: Bali-beg očekuje drugo dete (FOTO)
viber_image_2022-10-17_14-05-59-128 - Copyright Printscreen Instagram/evcenf

Turska glumačka zvezda Burak Ozdživit i njegova supruga Fahrije Evdžen uskoro će dobiti svoje drugo dete. Lepe vesti glumica je saopštila tako što je pozirala za Instagram, dok se jasno vidi njen već veliki trudnički stomak.

 

 

Burak je odmah lajkovao ovu objavu, ali se njih dvoje ovim povodom još uvek nisu oglašavali u javnosti, zbog čega se još ne znaju svi detalji.

Inače, par je u braku od 2017. godine i već imaju trogodišnjeg sina. Iako se mnogo pričalo o navodnom neslaganju para te da su na ivici razvoda, poznati glumci su i ovog puta sve razuverili.

Podsećanja radi, nedavno su turski mediji brujali o ljubavnim problemima glumačkog para i bilo je reči da im je odnos posebno bio na staklenim nogama tokom pandemije koronavirusa. Pričalo se da se par tada konstatno svađao, kao i da je njihovom lošem odnosu doprinelo to što se Fahrije posvađala sa svekrvom, na čiju je stranu stao Burak.

 

 

Takođe, spekulisalo se i da se Fahrije dugo borila sa depresijom nakon očeve smrti, te da je odbijala psihološku pomoć, zbog čega je Burak tada potpuno preuzeo brigu o detetu. Upućeni tvrde da je glumac, najpoznatiji kod nas po ulozi Bali-bega, često na ivici strpljenja i da, iako voli svoju suprugu, često mu ponestane snage da se bori sa njenim naletima lošeg raspoloženja.

Pisalo se i da se popularni glumalki par ne slaže dobro kada je reč o vaspitanju njihovog sina, međutim, par je svakako svim ovim navodima stao na put objavivši radosnu vest.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike