Kejti Peri o proširenju porodice: Otkrila zašto Orlando i ona ne planiraju još jednu bebu u skorije vreme

21.04.2022

06:00

0

Razlog je posve jednostavan, a ima veze sa njom

Kejti Peri o proširenju porodice: Otkrila zašto Orlando i ona ne planiraju još jednu bebu u skorije vreme
Copyright Kejti Peri i Orlando Blum Profimedia

Kejti Peri i njen muž Orlando Blum planiraju drugo dete, ali kako se čini, to se neće desiti u skorije vreme. Naime, pevačica je rešila da u fokus stavi svoju karijeru.

Naime, ona trenutno nastupa u Vegasu, a njeni koncerti su počeli prošle godine u decembru i održavaće ih do avgusta ove godine.

- U Vegasu sam trenutno i ne mogu da radim koncerte i pravim šou sa bilo čim u stomaku, a posebno sa bebom - rekla je pevačica.

Profimedia
 

S druge strane, Kejti uživa da provodi kvalitetno vreme sa jednogodišnjom ćerkom Dejzi Dav Blum, koja je sve zabavnija iz dana u dan.

- Počela je trči! Naučila je da priča "Volim te", obožava da boji i redovno nosi kikice - istakla je pop zvezda.

Profimedia
 

Kejti i Orlando važe za jedan od najpopularnijih parova na svetu, a ona se ne libi da svog supruga "ocinkari". Tako je jednom prilikom ispričala o navici svog supruga koja je nervira.

Iako voli to što Blum vodi računa o svojim zubima, Kejti je priznala da je jako nervira što iskorišćene končiće ostavlja svuda.

- Bože, on stvarno voli to da radi i zahvalna sam što je tako, jer ima ljudi koji to ne rade i to mi je odvratno. Ali, ostavlja končiće za čišćenje gde stigne! Na stočiću pored kreveta, u kolima, u kuhinji... Ma, svuda - nabrajala je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike