Ceca skočila kandidatu u zagrljaj, a Popović našao dvojnicu Aleksandre Mladenović? Duel iz „Zvezda Granda" o kom se priča! (FOTO)

19.03.2023

09:30

0

Zavšrio se 6:4 u korist Nenada Kostova, ali Dijana Čobić svakako je oduševila sve

Ceca skočila kandidatu u zagrljaj, a Popović našao dvojnicu Aleksandre Mladenović? Duel iz „Zvezda Granda" o kom se priča! (FOTO)
Dijana Čobić - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

U sedmom duelu u najnovijim „Zvezdama Granda" našli su se Dijana Čobić i Nenad Kostov. Kandidatkinja je izvodila pesme „Ponovo" i „Zidovi", dok se takmičar sa druge strane opredelio za hitove „Nek to budem ja" i „Još ovo veče".

Duel se završio sa 6:4 u Nenadovu korist, zbog čega je mentorka Ceca Ražnatović skočila sa svoje stolice i zagrlila ga. Dijana, takođe, nije propustila da oduševi, bez obzira na to kako delovao krajnji rezultat.

Komplimenti nisu izostali.

- Dijana, lepo si ti to odradila, nije to bilo loše. Ja sam samo primetila promenu boje glasa i ovde sam za stolom rekla, kao da imaš krompir u ustima, mislim da Mili (Aleksandar Milić, njen mentor) može sa tobom da radi na tome. Što se tiče kanidata broj dva, apsolutno ništa ne bih rekla osim bravo – prokomentarisala je Snežana Đurišić, a onda je reč dobila Viki Miljković.

Snežana Đurišić, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Mislim da kandidat zaslužuje samo bravo, pevanje, stajling, ponašanje, sve je za bravo. Dijana, ti si meni simpatična još iz ranijih sezona, ali večeras nije bilo tvoje veče, mislim da je ovo realno stanje – kazala je ona, pa se oglasila i Marija Šerifović, koja je takmičarku takođe „propustila" u baraž.

- Dijana, prva pesma je bila niska, ranije si pevala tačnije, preciznije ili ti nije dan. Evo ti glas pa idi u baraž, imaš dobru pesmu. Broj dva, super si, samo jedan savet mislim da su ti pesme malo visoke, nije to da ne možeš. Nego, da bude prijatnije svima, a pre svega tebi. Ti si se zarumeneo, hoćeš da pukneš. Ne znači ako spustiš ton niže da si lošiji pevač – objasnila je ona.

Što se Dragana Stojkovića Bosanca tiče, kandidati iz duela bili su tačno po njegovom ukusu.

- Meni su oboje bili odlični, broj jedan ima fenomenalnu boju glasa, široku. E, sad, ne znam da li se nije radilo ili se radilo pa preradilo i dao sam ti glas, eto – kazao je, posle čega je Saša Popović istakao kako mu Dijana liči na Aleksandru Mladenović, pa predložio da možda nekad otpeva i neku njenu pesmu.

„Gruvaj, majstore!"

- Broj jedan, imaš problem sa dinamikom i to ozbiljan, nije Nataša Bekvalac jednostavna za pevanje kako se misli. Ona ima taj bezobraluk i srdžbu u pevanju, druga pesma dosta falša... Broj dva, ja volim da vidim nekoga kao da je Amerikanac na sceni, deluješ kao baja u trendu i trenigu. Ovo Marija što ti je rekla, u pravu je, nemoj da se plašiš u visinama, ti to sigurno imaš, gruvaj majstore – dodao je onda Đorđe David.

Đorđe David, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Na kraju, kada su mentori dobili „svojih pet minuta", Ceca nije mogla a da ne kaže koliko je srećna rezultatima duela.

- Super si bio (Nenade). Tebi, lutko, srećno u baražu (Dijana). Ja sam danas najsrećnija žena na svetu – zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike