Milica Rađen se oglasila iz porodilišta: Život tek sada ima smisao (FOTO)

15.03.2023

22:35

0

Porođaj pevačice je prošao u najboljem redu

Milica Rađen se oglasila iz porodilišta: Život tek sada ima smisao (FOTO)
Milica Ristić - Copyright Instagram printscreen/_milica_radjen

Pevačica i supruga Nikole Rađena, Milica Ristić, porodila se juče i na svet donela dečaka Alekseja. I dok ponosni tata slavi rođenje naslednika sa prijateljima, mama je u porodilištu sa naslednikom, a sa pratiocima je podelila prve utiske pošto se ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi. 

Instagram printscreen/_milica_radjen
Milica Rađen se oglasila iz porodilišta

 

- Volela bih da mogu da pronađem reči kojima bih uspela da se zahvalim pre svega najboljem doktoru na svetu, celoj ekipi u porodilištu, babicama, sestrama, anesteziolozima... Hvala Vam za ovo prelepo iskustvo i hvala vam na trudu i podršci. Život tek sada ima smisao - napisala je Milica u objavi. 

Inače, Nikola je otkrio da je porođaj njegove supruge protekao u najboljem redu, te da će mamu i bebu izvesti kroz nekoliko dana iz porodilišta

- Hvala puno na čestitkama. Nema lepšeg osećaja, važno je da su majka i beba super. Nekoliko dana će biti u bolnici i onda očekujem njihov dolazaka kući - kazao je Rađen za Kurir, pa otkrio da li će promeniti dosadašnji način vaspitavanja:

- Sigurno će u nekim stvarima biti pristup drugačiji, vaspitanje je obavezno. Milica i ja ćemo se u tome potruditi. Mojim ćerkama je jako drago i veoma su uzbuđene i čekaju da ga vide - istakao je Rađen, ne krijući da mu je dolazak naslednika čestitala i bivša supruga Ana Kokić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike