Bekvalčeva o porodici Nikole Rađena, pa svojim planovima za budućnost: Garantujem da se više neću udavati!

18.03.2023

16:05

0

Pevačica naglašava da je maksimlano ispunjena i da su njene ćerke zaslužne za to

Bekvalčeva o porodici Nikole Rađena, pa svojim planovima za budućnost: Garantujem da se više neću udavati!
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac se tokom jedne emisije osvrnula na nedavnu izjavu Nikole Rađena - kako su njegove ćerke iz prvog braka sa Anom Kokić dale ime sinčiću kog je danas s Milicom Ristić iz porodilišta odveo kući.

Devojčice su, inače, odlučile da im se brat zove Aleksej, a Bekvalčeva ne vidi nikakav problem u tome da cela porodica proslavljenog vaterpoliste učestvuje u tako nečemu.

Milica Ristić i Nikola Rađen odvode malog Alekseja kući iz porodilišta, ATAImages/M. M.
 

- Mnogo mi je drago zvog njega. On je Danilov (Ikodinović, Natašin prvi muž) kolega, igrali su zajedno, poznajemo se odavno. Kada su on i Ana Kokić počeli da se zabavljaju, tada smo mi i počeli da se družimo, bio je baš mlad. Zaista, kada su zdravi odnosi i dobri, nemam ništa protiv da deca iz prvog braka daju ime deci iz drugog - rekla je ona u emisiji „Divan šou", nakon čega se nametnulo pitanje hoće li se ona ponovo udavati i tako eventualno započeti neki novi život.

Tada, pevačica je naglasila - da od toga nema ništa.

- Odmah da ti „srušim Sneška", ono što mogu da garantujem, ja se neću udavati više. Hana i Katja su ispunile moje srce u potpunosti, tako da sam sasvim srećna. A što se tiče drugog dela ptanja, mislim da sam ti dala odgovor - nasmejala se ona, očito maksimalno ispunjena trenutnom situacijom.

Podsećanja radi, Nataša je Hanu dobila s Danilom Ikodinovićem, a Katju sa trećim suprugom Lukom Lazukićem. Svoje drugo veliko „da" izgovorila je bila Ljubomiru Jovanoviću 2015, a dece nisu imali.

Sada, upitana u pomenutoj emisiji šta muškarac mora da ima da bi je osvojio, objasnila je kakav joj je tip u stvari potreban.

- Reagovala sam na hemiju kao mlađa. Sada bih reagovala na energiju i konekciju koja se odmah vidi ima li je ili ne. Moj životni put ne može svako da razume i isprati, jedino da se dogodi neki muškarac koji ima talenta za tako nešto. Muškarac može biti mlađi ili stariji, bitno je to nešto životno iskustvo. Ne neko mlađi da mu budem mama, već malo mlađi od mene. Nisam neko ko se šokira ekstremnim razlikama u godinama, većina ima pokriće za to. Primer je Verica Rakočević koja je jako srećna, prosto ne bi izgledala tako da nije - izjavila je Nata.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike