Kafu kad bi neko popio sa njim, pričalo bi se da su u vezi! Ovako danas izgleda Vlado Kalember: Zabluda je da sam veliki zavodnik!

17.03.2023

13:45

0

Ove 2023. krajem aprila proslaviće 70. rođendan

Kafu kad bi neko popio sa njim, pričalo bi se da su u vezi! Ovako danas izgleda Vlado Kalember: Zabluda je da sam veliki zavodnik!
Vlado Kalember - Copyright Youtube screenshot / RTL, „RTL Show"

Rok pevač Vlado Kalember, koji se najpre proslavio u „Srebrnim krilima" koje je i osnovao, dugo je važio za miljenika nežnijeg pola, jednog od najlepših muškaraca bivše Jugoslavije.

Ove godine 26. aprila proslaviće 70, a sudeći po objavama s Instagrama i dan-danas dobro izgleda, nosi prepoznatljivu frizuru i uživa u muzici.

 

 

On je, inače, 1984. godine predstavljao tadašnju zemlju na „Evrosongu" u Luksemburgu, zajedno s Izoldom Barudžijom, prenose dalje domaći mediji. Zajedno, izvodili su numeru „Ćao, amore" (Ciao, amore) i sa njom su osvojili svega 26 bodova, te zauzeli tada pretposlednje, 18. mesto.

Dve godine kasnije, prema njegovim biografskim podacima, Kalember je započeo solo karijeru.

 

 

Bio je nešto više od decenije u braku s violončelistkinjom Anom Rucner, s kojom je dobio sina Darijana. Pojedinci su sumnjali da je njihovoj sreći presudila razlika u godinama (od tri decenije), međutim, to je bilo daleko od istine.

Na tu temu, ali i akonto toga što ga smatraju velikim zavodnikom, svojevremeno je odlučio da se oglasi za medije pa se „reši dve muve jednim udarcem".

- Mnogo je zabluda i predrasuda, a upravo to da sam veliki zavodnik je jedna od njih. S kim god bih popio kafu, to bi svi preneli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i „prišiveno". Bilo je to takvo doba. Dima je bilo, ali ne i požara - preneo je njegove reči „24sata.hr", a on je zatim nastavio o bivšoj ženi i tome kako su ostali u sasvim korektnim odnosima posle kraha braka.

 

 

- Meni je žao što to nije pravilo, već izuzetak. Navikao sam u životu da ništa nije večno. Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu tema. Uveren sam da bi se svaki brak kad-tad raspao, ali, jednostavno, rok trajanja mu je duži od životnog veka pa su ostali skupa do kraja života, a ne do kraja braka... Ana i ja imamo najlepšu stvar koja se desila, a to je dete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost - kazao je bio Kalember.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike