Sećate li se Ruslaninog nastupa na „Grandovoj" sceni? Pobedila na „Evrosongu", a zbog našeg pevača zavolela Srbiju! (VIDEO)

16.02.2023

22:40

0

Stari snimak ponovo kruži društvenim mrežama

Sećate li se Ruslaninog nastupa na „Grandovoj" sceni? Pobedila na „Evrosongu", a zbog našeg pevača zavolela Srbiju! (VIDEO)
Ruslana - Copyright Profimedia

Ukrajinska pop pevačica Ruslana, čije puno ime glasi Ruslana Stepanivna Ližičko, s pesmom „Wild dances" pobedila je na „Evroviziji" 2004. godine. Numera se još dugo slušala i kod nas, s vremena na vreme tako je i dan-danas, međutim mnogi su zaboravili da je istom razmrdala sve i na „Grandovoj" sceni. 

Stari snimak ponovo kruži društvenim mrežama - zbog priča o ovogodišnjem „Evrosongu" koji se polako ali sigurno organizuje u Liverpulu. Na jednom Instagram profilu, na primer, svrstana je među „događaje koji ne deluju realno", zajedno sa, između ostalog, Lorininim pojavljivanjem u „Iks faktoru Adriji" (Loreen, „Euphoria"). 

Ona je, inače, na ESC trijumfovala 2012. 

Ruslana je u „Grandu" najpre pozdravila sve, a onda zapevala, pa i zaigrala s devojkama na sceni. Po svemu sudeći, ludo se provela, a našu zemlju je zavolela zbog Željka Joksimovića

- Željko je moj super drug... Ja uvek kažem da smo on i ja zajedno pobedili na „Evroviziji“. Obožavam da dođem u Srbiju, jer u njoj živi jedan od mojih najboljih prijatelja. Željko je divan čovek i odličan pevač. Zbog njega sam Srbiju zavolela kao što volim svoju zemlju - rekla je ona za domaće medije svojevremeno, malo pre nego što se prestižno takmičenje zbog Marije Šerifović dogodilo ovde. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike