Ana Oksa se vratila na Sanremo posle 12 godina pauze, pa izbio skandal! Evo i kako pevačica sad izgleda (FOTO/VIDEO)

10.02.2023

15:06

2

Ozbiljna tenzija je nastala pošto je završila na poslednjem mestu

Ana Oksa se vratila na Sanremo posle 12 godina pauze, pa izbio skandal! Evo i kako pevačica sad izgleda (FOTO/VIDEO)
Ana Oksa - Copyright Profimedia

Čuvena Ana Oksa ponovo se pojavila na Sanremu - posle čak 12 godina pauze. Prema njenim biografskim podacima, inače, Ana se prethodno ovde takmičila 14 puta, pa je još najava da će izaći na scenu tekuće godine zaintrigirala fanove.

Izašla je raspoložena, s puštenom plavom kosom, ali stvari su se prilično brzo drastično promenile. Prve večeri, naime, završila je na poslednjem mestu zbog čega je, prenose mediji, pobesnela.

Iako je pojavljivanje na zelenom tepihu šoua obaveza svakog učesnika, ona nije želela to da uradi zbog, navodno, hladnoće; zatim, odbila je intervjue, ali je svoje nezadovoljstvo svakako izrazila na mrežama.

Ana Oksa, Profimedia
 

- Vaše emocije (publike) su jake, ali nećemo moći da odgovorimo svima... Vidimo se devetog dana. Lepo je čuti da niste ništa drugo ni očekivali od medija... Očigledno je da oni ne predstavljaju vas. Vidimo se u četvrtak - ponovila je u svojoj poruci kojom je, na neki način, uperila prstom u odlučujuće, kojima se njena prezentacija nije dopala.

Ana je, inače, izvodila pesmu pod nazivom „Sali (Canto dell'anima)", a koju po njenom mišljenju - ogroman broj ljudi nije razumeo kako treba.

- Kompanija Oksarte je solidarna sa onima koji su se mučili da razumeju tekst, značenje pesme... Verovatno je nekima lakše da razumeju reči numere čija je struktura manje bliska italijanskom jeziku. Naš savet je da se obratite stručnjacima ili da slušate nešto drugo sa strukturom teksta u okviru svojih mogućnosti. Hvala na pažnji - poručila je ona žiriju, prenose dalje mediji, a u komentarima bilo je jasno da je malo kome prijalo ovo njeno „ukazivanje na nepismenost".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike