Sestre ne dele isto mišljenje: Kristina Bekvalac otkrila koji joj je Natašin muž najdraži

06.06.2021

14:54

0

Stilistkinja je istakla da je najbolji utisak na nju ostavio Danilo Ikodinović, dok je za Bekvalčevu bolji Ljuba Jovanović

Sestre ne dele isto mišljenje: Kristina Bekvalac otkrila koji joj je Natašin muž najdraži
Copyright Nataša Bekvalac, Antonio Ahel/ATAImages

Sestra Nataše Bekvalac, stilistkinja Kristina Bekvalac odgovarala je na pitanja pratilaca na Instagramu, a nezaobilazna su svakako bila ona koja se tiču pevačice.

Naime, jedan fan je na Kristininu adresu poslao pitanje koje je glasilo:

– Koji ti je Natašin bivši muž bio najdraži?

Printscreen Instagram/kristinabekvalac

– Dača (Danilo Ikodinović) – napisala je kratko ona i svojim odgovorom mnoge iznenadila, s obzirom na to da je Nataša jednom prilikom na pitanje kom bi se bivšem mužu vratila, da mora, odgovorila:

– Da moram? Da moram, Ljubi. On je najviše vodio računa o meni.

Podsetimo, Bekvalčeva iza sebe ima tri braka i dve ćerkice, Katju i Hanu. Prva velika ljubav naše pevačice bio je nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović, koga je upoznala 2004. godine. Svoju veliku ljubav krunisali su brakom 2006, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Hanu. Međutim, idila je srušena kao kula od karata kada je Danilo u junu 2008. godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Međutim, ubrzo su počela šuškanja da je nakon Ikodinovićeve nesreće u njihovom braku sve krenulo nizbrdo, a potvrda ovih navoda stigla je u januaru 2011. godine, kada je par obelodanio da na svoju ljubav stavlja tačku.

Četiri godine nakon kraha prvog braka, Bekvalčeva je ponovo pronašla sreću, i to pored Ljube Jovanovića. Venčali su se na intimnoj ceremoniji u njenom stanu, samo u prisustvu kumova, a bračna sreća je trajala dve godine. U martu 2017. saopštili su da se razvode.

Nakon Ljube, Nataša je upoznala Luku Lazukića, IT stručnjaka, kome se Bekvalčeva septembru 2017. godine zavetovala na večnu ljubav. Njih dvoje su dobili ćerku Katju, ali zbog porodičnih problema su se već u oktobru 2019. godine razveli.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike