„Mojoj Sanji nije lako sa mnom!" Sofronac o svadbi, porocima i izboru za „Pesmu za Evroviziju" (FOTO/VIDEO)

02.03.2022

20:00

1

Sofronijevićev put nimalo nije bio lak. Međutim, danas je vlasnik jednog od najboljih studija u gradu, upoznao je ženu svog života...

„Mojoj Sanji nije lako sa mnom!" Sofronac o svadbi, porocima i izboru za „Pesmu za Evroviziju" (FOTO/VIDEO)
24sedam/Ivan Mitić/NEnad Vujanović

Aleksandar Sofronijević Sofronac je naš najpoznatiji harmonikaš i čovek koji je ovom instrumentu vratio slavu koja mu pripada. Njegov put nije bio lak, ali danas je vlasnik jednog od najboljih studija u gradu, upoznao je ženu svog života i takmiči se u izboru za „Pesmu za Evroviziju".

- Moram da kažem da sam ja od malena baš bio ambiciozan, čak i previše ambiciozan, ispričaću vam anegdotu kako sam baš u KUD Železničar kad smo mi počinjali tamo Ivan i ja, bilo neko društvo posle probe, bio sam tada peti, šesti razred sam bio u školi, ja sam tad pričao kako ću ja da imam svoj najbolji orkestar u zemlji, kako ću ja da pratim Tozovca u Sava centru, svi su mi se smejali, ali to se desilo”, rekao je Aca za emisiju „24sedam sa Marom”.

Aleksandar Sofronijević 24sedam/Ivan Mitić/NEnad Vujanović
 

Sofronac je zavoleo harmoniku u najgore vreme, devedesetih, kada niko u Srbiji nije imao novac. Cela tatina, mamina i pola bakine plate je odlazilo na ratu za njegov instrument, a od polovine bakine plate su živeli.

Ponekad nije bilo novca za privatne časove harmonike, a ponekad nisu mogli da plate ručak u restoranu, pa je za takmičenja njegova mama spremala sendviče i limunadu.

Aleksandar Sofronijević 24sedam/Ivan Mitić/NEnad Vujanović
 

Aca pamti sav trud roditelja i sve što su žrtvovali da bi njemu omogućili da svira i da se razvija kao umetnik. Upravo zbog toga, za razliku od svojih kolega, nikada se nije bahanalisao sa novcem, niti trošio na poroke. On je sve što je za 20 godina nastupa zaradio, štedeo i uložio u svoj muzički studio „AS Studioton”.

Uspeh na poslovnom planu, prati i sreća na privatnom. Srodnu dušu je pronašao u voditeljki Sanji Ćulibrk, koja ga u potpunosti razume, podržava i pomaže mu u poslu, kao i on njoj.

- Znam da mojoj Sanji nije lako što sam ja stalno na putu i hvala joj na tome što razume što mi je velika podrška i jako sam srećan što je ona u mom životu i što postoji. Uživam u vezi kao nikada u životu”, ispričao je voditeljki portala 24sedam Mariji Atanasković.

Aleksandar Sofronijević 24sedam/Ivan Mitić/NEnad Vujanović
 

Kakvu svadbu priželjkuje, zbog čega niko ne očekuje ono što će publici predstaviti kao takmičar na srpskom izboru za „Pesmu za Evroviziju" i šta misli o učešću jedne velike zvezde kao što je Lukas na ovakvom nadmetanju, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije „24sedam sa Marom".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam TV.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti