Miroslav Ilić otkrio detalje agonije koja ga je zadesila pred dva velika koncerta: Niko ne zna na kakvim sam mukama bio!

13.03.2023

08:41

2

Pevač priznao i koji mu je najbolniji trenutak u životu, od kog se još uvek nije oporavio

Miroslav Ilić otkrio detalje agonije koja ga je zadesila pred dva velika koncerta: Niko ne zna na kakvim sam mukama bio!
Miroslav Ilić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Miroslav Ilić gostujući u jednoj emisiji iznenadio je milionski auditorijum digavši noge uvis uživo u programu, objašnjavavši kako održava svoj fizički izgled i zdravlje.

Nakon što je voditeljke i gledaoce ostavio bez teksta, pevač je otkrio i detalje nezavidne situacije u kojoj se našao pred dva nedavno održana koncerta.

- Pred moja dva skorašnja koncerta sam dobio dijareju, neki stomačni virus sam dobio. Došla je moja prijateljica doktorka koja mi je priključila infuziju i bio sam kao nov. Niko nije znao u kakvim sam mukama bio - ispričao je on.

Antonio Ahel/ATAImages
Miroslav Ilić

Miroslav je potom priznao koji mu je najbolniji trenutak u životu, od kog se ni dan-danas nije oporavio.

- Moj najbolniji momenat je bio kad sam estradno bio u pelenama. Moja majka je preminula kad je imala 47 godina i to je i dalje jako bolno za mene. Dugo posle toga nisam imao koncerte, ali imao sam prijatelja koji mi je pomogao da nastavim dalje - rekao je Miroslav, a potom je otkrio na koji način održava vitalnost.

- I dan-danas mi dan počinje fiskulturom. Sklekovi, trbušnjaci i trčim. Svaki dan mi tako počne. To mi je ostalo iz gimnazijskih dana. Ima i genetike. Svaki dan mi počinje vežbama. Moja žena sada sigurno gleda, ona je jedna opasnica, nije Penelopa koja me čeka da dođem kući. Čeka me da mi kaže: ''Ovo ti nije trebalo, ovo si mogao ovako, ovo si mogao onako...'' - poručio je pevač u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Printscreen/Pink TV
Miroslav Ilić

Podsetimo, Miroslav Ilić je godinama na sudu sa nekadašnjom ljubavnicom Mirjanom Antonović, koja pokušava da dokaže očinstvo, odnosno da je Miroslav otac njenog sina Devina koji je nedavno postao otac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike